Facebook Pixel

Spirulina ir jos vitaminai

Spirulina ir jos vitaminai

Spirulina – Tai melsvadumbliai, kuriuose yra daugiau nei 2000 įvairių vitaminų, mineralų, amino rūgščių, fermentų, polisacharidų ir kitų biologinių medžiagų. Tai naudingų mikroelementų, kuriuos puikiai pasisavina žmogaus organizmas, sandėlis. Neįtikėtiną spirulinos preparatų populiarumą lemia turtingas jos turinys ir beveik stebuklingas poveikis.

Spirulinos sudėtyje yra karotino, dešimt kartų daugiau nei morkose. Taip pat dideliais kiekiais yra vitaminų B12, B6, B2, dėl kurių spirulinos suvartojimas normalizuoja medžiagų apykaitą, reguliuoja cholesterolio kiekį, normalizuoja kraujodaros procesą.

Spirulina tiesiog būtina kasdienėje vegetarų mityboje, nes ji gali pakeisti visą maisto rinkinį. Reguliarus šių dumblių suvartojimas su maistu teigiamai veikia virškinimo, širdies ir kraujagyslių, endokrininę ir nervų sistemas. Spirulinoje yra daug daugiau vitamino PP nei mėsoje.

Šiuose melsvadumbliuose taip pat yra folacino, vitamino E ir daugybės kitų elementų, kurie tiesiog stebuklingai teigiamai veikia žmogaus savijautą ir nuotaiką.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.