Tibeto ir Ajurvedos medicinos paslaptys: Triphala

Tibeto ir Ajurvedos medicinos paslaptys: Triphala

Turinys

  1. Triphala ir Ajurveda
  2. Amalaki
  3. Bibhitaki
  4. Haritaki
  5. Išgydyti ligą su trifala
  6. Triphala: odos ir plaukų sveikata
  7. Svorio mažinimas ir Triphala
  8. Triphala taisyklės
  9. Triphala kontraindikacijos ir šalutinis poveikis
  10. Triphala pasitikėjimas yra protingas požiūris

Šiuolaikinių Ajurvedos priemonių rinkoje Triphalatai unikalus produktas, turintis daug vertingų savybių. Jo taikymo sritis gali būti saugiai vadinama universalia. Sunku įvardyti ligą, kurioje trifalos paskyrimas nėra prasmingas. Vaistas yra gydomoji priemonė kovojant su skirtingos kilmės ir sunkumo negalavimais.

Triphala и Ajurveda

Produktas yra kelių rūšių žolelių mišinys. Jo dėka galite pagerinti žmogaus kūną, sugrąžinti jį į normalų tonusą, žymiai pagerinti gyvenimo kokybę, o svarbiausia - jo trukmę. Skamba fantastiškai. Bet tai yra būtent tai.

Trys Indijos kilmės augalai yra įtraukti į triphalą:

  • amalaki;
  • bibhitaki;
  • haritaki.

Jų sudėtingas poveikis leidžia pasiekti norimą efektą, kuris buvo minėtas anksčiau. Priėmimas vienodai naudingas tiek norint palaikyti stabilią sveikatos būklę, tiek gydant sunkias ligas.

Ajurveda sako, kad triphala geba harmonizuoti trijų žmogaus došų būseną. Tai energija, iš kurios pagamintas kūnas. Jei šie trys komponentai bus subalansuoti, sveikata bus stipri. Trifalos veiksmu siekiama užtikrinti, kad došos būtų maksimalios pusiausvyros būsenoje. Nuo to priklauso žmogaus savijauta, jo gyvenimo kokybė.

Dažniausiai vaistažolės yra vaisto dalis. lygiomis proporcijomis. Šios 3 veislės atskirai turi didžiulę naudą sveikatai, tačiau kartu jos gali daryti tikrus stebuklus. 

Triphala turi galingą anti- uždegiminis poveikis, puikiai valo organizmą, veikia kaip stiprus antiseptikas. Teisingas minėtų augalų derinimas viename preparate leidžia pasiekti geriausių rezultatų. Žinoma, kiekvienas iš jų pasižymi individualiomis savybėmis. Tada apsvarstykite, kurios.

Amalaki

Dauguma žmonių šį augalą žino kaip amlu.

Dauguma žmonių šį augalą žino kaip amlu. Tėvynė yra Rytai. Vaisiai vizualiai primena didelę agrastą. Šis kompozicijos komponentas yra vitamino C sandėlis. Net citrusiniuose vaisiuose jo kiekis yra dešimt kartų mažesnis. Ant amla su trifaliais 'Guggur Dabur' ir kiti pirmiausia atsakingi už:

  • stabilios imuninės sistemos palaikymas;
  • peršalimo ligų profilaktika;
  • greitas atsigavimas atsigavimo metu;
  • kūno tonusas po patirtų stresinių situacijų;
  • kūno jaunystės palaikymas, senėjimo procesų slopinimas;
  • dalyvavimas normalioje virškinamojo trakto veikloje.

Amla puikiai pašalina neigiamą laisvųjų radikalų poveikį ląstelėms. Jis palaiko širdies ir kraujagyslių sistemos stabilumą. Yra žinoma, kad amalakis skatina gerą smegenų veiklą, gerina mąstymo procesus, taip pat normalizuoja bendrą nervų sistemos būklę. Amla taip pat rūpinasi kepenų sveikatos palaikymu be jokio dirginamojo poveikio organui.

Triphala iš 'Himalaya' ir kt. prekės ženklas apima augalo vaisių naudojimą. Ši dalis pasižymi geriausiomis gydomosiomis savybėmis, joje yra didžiausias kiekis vertingų vitaminų ir mineralų. 

Pati amla laikoma viena iš veiksmingiausia priemonė pakeliui į sveikatą ir jaunystę. Derinys su dviem kitomis žolelių rūšimis tik padidina ir taip didelį efektyvumą. 

Bibhitaki

Išvertus į rusų kalbą skamba kaip "bauginantis"

Nors šio augalo pavadinimas išvertus į rusų kalbą skamba kaip 'siaubingai', jo poveikio organizmui tikrai taip pavadinti negalima. Bibhitaki kelia pavojų tik įvairioms ligoms. Augalas stoja į kovą su liga, nepalikdamas galimybės laimėti.

Tarp svarbiausių bibhitakių užduočių, tinkamo darbo atkūrimas užima pagrindinę vietą žarnyne. Pasodinkite į trifalai kapsulėse padeda pašalinti toksinus, nesuvirškinto maisto likučius, subtiliai gerina peristaltiką. Taip pat įrodyta, kad bibhitakiams būdingas stiprus antihelmintinis poveikis.

Esant tulžies nutekėjimo sutrikimams, š. vaisto komponentas 'Triphala' taip pat labai padeda, nes pagerina jo pasirinkimą . Stastingo problema išnyksta kartą ir visiems laikams. Galingos atsikosėjimą skatinančios savybės leidžia efektyviai pašalinti gleivių perteklių iš bronchų. Tai labai naudinga žmonėms, kenčiantiems nuo kvėpavimo takų ligų.

Haritaki

Šis trifalos komponentas pasižymi puikiomis antioksidacinėmis savybėmis.

Šis trifalos komponentas turi puikios antioksidacinės savybės.antioksidacinės savybės. Augalo pavadinimas skamba kaip „vagianti liga“, kuri praktikoje patvirtinta jau daugiau nei tuziną metų. Vaisiai panašūs į mums pažįstamas giles. Ajurvedos teigimu, jie yra patys vertingiausi (panašūs į kitus du anksčiau minėtus augalus).

Haritaki yra veiksmingas afrodiziakas. Jis stimuliuoja smegenis, gerina atmintį. Įrodyta, kad jis veiksmingas sergant kepenų ligomis, net ir sunkiausiomis. Haritaki puikiai palaiko organo darbą, pašalina gedimus, atsirandančius funkcionuojant.

Taip pat augalas, įtrauktas į span> Indiškas paruošimas'Triphala ',

padeda pagerinti virškinimą ir išmatas. Į organizmą patekęs maistas daug geriau virškinamas, normalizuojasi ir apetitas. Žarnos pradeda veikti stabiliau.

Haritaki padeda atsikratyti kosulio ir įvairių negalavimų, susijusių su gerkle. Kova su virusais ir bakterijomis tampa veiksmingesnė. Sustiprėja imunitetas, žymiai padidėja organizmo ištvermė. 

Ligų gydymas Triphala

Trifala sergančių ligų gydymas

Liga

Mechanizmas veiksmai

Pankreatitas

Trifala sergant pankreatitu ypač vertinama ūminiu ligos periodu. Taip yra todėl, kad norimas efektas atsiranda kuo greičiau. Priemonė leidžia greitai sustabdyti uždegimą, malšina stiprų skausmą, mažinantį žmogaus gyvenimo kokybę. Ūminę fazę dažniausiai lydi stiprus skausmas, su kuriuo produktas beveik visada susidoroja.

Cukrinis diabetas

Trifalos vartojimas tokiems pacientams yra būtina priemonė pakeliui į gliukozės kiekio mažinimą. Pagrindiniai produkto komponentai normalizuoja cukraus kiekį kraujyje, o tai leidžia žmonėms, sergantiems tokia sunkia liga, jaustis gerai ir gyventi normalų gyvenimą. Triphala taip pat mažina cholesterolio kiekį.

SARS

Pakankamas askorbo rūgšties kiekis – raktas į stiprų imunitetą, greitą pasveikimą po peršalimo. Dėl didelio vitamino C kiekio triphala tablečių sudėtyje yra tinkamas įvairaus sunkumo ūmioms kvėpavimo takų virusinėms infekcijoms gydyti. . Taip pat pasirinkimas jo naudai paaiškinamas geromis karščiavimą mažinančiomis ir atsikosėjimą mažinančiomis savybėmis. Kosulys ir karščiavimas yra dažni peršalimo palydovai. Ši priemonė padeda greitai ir efektyviai atsikratyti daugelio nemalonių simptomų. Puikiai pašalina patogenų išskiriamus toksinus, padeda išvalyti organizmą. Tai neišvengiamai veda prie greito atsigavimo. Imuninė sistema gauna vertingą paramą, todėl labai sumažėja dažnų atkryčių tikimybė.

Kraujo ligos

Sergant įvairiomis kraujotakos sistemos ligomis span>žolė triphala taip pat padės. Papildas normalizuoja kraujotaką, optimizuoja kraujo sudėtį, taip pat padeda normalizuoti hemoglobino kiekį. Visi šie punktai itin svarbūs siekiant stabilizuoti pacientų būklę ir pagreitinti sveikimą.

Problemos su virškinimo traktu

Vienodai veiksmingas ir nuo viduriavimo, ir nuo vidurių užkietėjimo. Padidėja žarnyno tonusas, jis daug geriau ištuštėja. Mikroflora grįžta į normalią. Kenksmingų bakterijų dauginimasis sustoja, o naudingosios, atvirkščiai, aktyviai dauginasi, kol pasiekiamas reikiamas balansas. Be to, vaistas turi teigiamą poveikį tulžies pūslei. Jis reguliuoja tulžies nutekėjimą, padeda tirpinti akmenis. Sergant skrandžio opa, trifala žymiai sumažina ligos eigos sunkumą, skatina greitą atsigavimą. Priemonė žymiai pagerina sergančiųjų įvairaus pobūdžio hepatitu būklę.

Vėžiniai navikai

Trifala onkologijoje yra galinga terapija. Mokslininkai nustatė, kad produktas gali sustabdyti vėžio ląstelių augimą, sukeldamas natūralias organizmo gynybines reakcijas. Jei kalbėsime apie onkologinių navikų vystymosi prevenciją, trifala gali būti vadinama tikrai fenomenalia priemone. Jo veikimo mechanizmas yra toks, kad susidūrimo su piktybiniu dariniu tikimybė yra sumažinta iki minimumo. Gydyti 'Triphala' švelniai valo organizmą, nepalikdamas jokių šansų oksidaciniam stresui. Procesas vyksta audinių ir ląstelių lygyje.

Infekcija su helmintais

Glaudžiai susijęs su galimybe švelniai, bet efektyviai išvalyti žarnyną, pašalinti toksinus ir toksinai. Produktas taip pat puikiai susidoroja su parazitinėmis invazijomis. Ryškios antimikrobinės ir detoksikuojančios savybės yra raktas į greitą parazitų pašalinimą.

Nervų sistemos ligos, stresas, nemiga

Padeda organizmui ramiai susidoroti net su stipriausia protinė ir fizinė veikla. Normalizuoja emocinį foną, mąstymo, atminties ir dėmesio procesus. Reguliariai vartojant geriausių trifalių, galima padidinti streso lygį pasipriešinimas. Tai nepaprastai svarbus momentas šiuolaikiniame pasaulyje gyvenantiems žmonėms. Miegas gerėja, nustoja būti su pertrūkiais. Žmogus yra visiškai pailsėjęs. Ryte jis jaučia jėgų ir energijos antplūdį. Gyvybinės energijos pakanka svarbiausiems dalykams atlikti.

Oralinis ligos

Kadangi trifala veikia kaip patikimas antiseptikas, dažnai vartojamas sergant gingivitu, burnos kandidoze, taip pat opos, esančios ant gleivinės. Gydomosios vaisto savybės neleidžia susidaryti dantų akmenims. Priemonė dezinfekuoja ir pagreitina gijimą. Žalingi mikrobai žūva, užkertamas kelias naujų atsiradimui. Esant visoms paminėtoms problemoms, triphala turėtų būti naudojama lokaliai nuoviro, skirto burnai skalauti, pavidalu. Šis gydymo metodas niekuo nenusileidžia tradiciniam, kai naudojami medicininiai antiseptikai, pavyzdžiui, turintys chlorheksidino.

Artritas

Triphala buvo pasirinkta dėl įrodytų kovos su uždegiminiais procesais savybių. Galima pasiekti reikšmingą pacientų būklės palengvėjimą, sumažinti simptomų sunkumą. Uždegimas pašalinamas. Kaulų sunaikinimas nevyksta. Komplikacijų rizika sumažinama iki minimumo.

Be galimybės išgydyti žmogų nuo daugelio sunkių ligų, triphal nuo 'Iherb ' ir kiti gerai žinomi pasauliniai tiekėjai naudojami odos, plaukų grožiui išsaugoti ir svoriui mažinti.

Triphala: odos ir plaukų sveikata

Daugelis šiuolaikinės kosmetikos neapsieina be triphalos.

Daugelis šiuolaikinės kosmetikos neapsieina be trifalos įtraukimas. Jo teigiamas poveikis odai pasireiškia senėjimą stabdančiomis savybėmis, neleidžiančiomis atsirasti vytimo požymiams. Šio vaisto dėka oda įgauna natūralų atspalvį, gauna pakankamai mitybos ir atrodo ne tik sveika, bet ir tonizuota, jauna.

Teigiami pokyčiai atsiranda dėl padidėjusios kraujotakos, pagerėjusios medžiagų apykaitos ląstelėse ir pažeistų elementų atkūrimo. Sudėtyje yra trifal pudra yra visi tie vitaminai, kurie tiesiog būtini norint išlaikyti odos grožį ir sveikatą. Natūralu, kad tai atsispindi jo išvaizdoje tobulėjimo kryptimi, kuri pastebima plika akimi. Odos atspalvis suvienodinamas. Ją labai malonu liesti. Norint pasiekti ryškų efektą, dažniausiai naudojamos specialios kaukės. Kartais ruošiami nuovirai.

Jei jūsų tikslas yra išgydyti odą, trifala padės ir čia. Jis gerai kovoja su žaizdomis ir opomis ant odos paviršiaus. Skalbimas su jo pagalba prisideda prie veiksmingos dezinfekcijos. Oda akivaizdžiai išvaloma, o reljefas tampa lygesnis.

Triphala by ' Iherb' teigiamai veikia plaukų būklę. Tinka tiek kasdieniniam naudojimui, tiek gydymui, greitam atsigavimui. Agentas nuoviro pavidalu veikia kaip skalavimo priemonė, o iš miltelių gaminamos įvairios kaukės. Pastarieji įtrinami tiesiai į plaukų šaknis. 

Trifalinis aliejus turi keletą vertingų ypatybes iš karto.

  1. Padidina kraujotaką, taigi ir plaukų augimą.
  2. Plaukai tampa lygūs, žvilgantys ir pilnesni.
  3. Jis turi bendrą stiprinamąjį poveikį, kuris neleidžia atsirasti tokioms problemoms kaip trapumas, plaukų slinkimas.
  4. Padeda pašalinti pleiskanas, puikiai valo galvos odą.
  5. Nepakeičiama, jei reikia užkirsti kelią ankstyvam plaukų slinkimui.
  6. Sumažina tikimybę papilkėti jauname amžiuje.

Akivaizdu, kad priemonė yra tikrai gydomoji. Tačiau tai ne tik išsaugo odos ir plaukų sveikatą, bet ir geba atkurti kūno grožį. Su juo galite pastebimai pakeisti formą.

Svorio mažinimas ir trifazė

Vaistas puikiai veikia kaip veiksminga pagalba norintiems atsikratyti papildomų svarų.

Vaistas puikiai veikia kaip veiksminga pagalba tiems, kurie nori atsikratyti papildomų svarų. Jis normalizuoja riebalų apykaitą, stabilizuoja medžiagų apykaitos procesus. Trifalos dėka organizmas atsikrato lipofuscino. Tai specifinis riebalinis pigmentas. Tai kelia pavojų žmonėms, kurie nori būti liekni ir sveiki. 

Įrankis teigiamai veikia virškinimo procesą. , gerinant stabilų žarnyno funkcionavimą ir pašalinant gleivių likučius ant organo sienelių. Kartu gerėja peristaltika. Maistas virškinamas daug geriau, o tai leidžia gauti maksimalią naudą iš jo suvartojimo.

Žinoma, žmogus, kuris vartoja trifalu svorio metimui, turi suprasti, kad požiūris į mitybą negali būti netvarkingas. Norint numesti svorio, vien vaisto nepakanka. Reikia keisti savo mitybos įpročius. Reikalavimas ypač aktualus žmonėms, kurie mėgsta kenksmingus produktus. Nesitikėkite, kad valgysite viską beatodairiškai didelėmis porcijomis ir numesite svorio vien vartodami sveiką priedą.

Integruotas požiūris nepadėjo. buvo atšauktas. Žalingų įpročių atsisakymas, visavertė sveika mityba ir bent minimalus fizinis aktyvumas yra vienodai svarbūs. Tai vienintelis būdas pasiekti sėkmės. Vieną gražią akimirką atspindys veidrodyje jus maloniai nustebins.

Triphala taisyklės

Vartojimo ypatumai priklauso nuo vaisto formos.

Vartojimo ypatumai priklauso nuo vaisto formos. Jei naudojami milteliai, iš jų reikia pagaminti nuovirą. Dažnai šis tepimo būdas skiriamas sergant ūminėmis kvėpavimo takų virusinėmis infekcijomis, ypač jei pacientas yra vaikas.

Būtina lašinti forma. problemoms, susijusioms su nosimi, ausimis . Net ir šiais atvejais produktas gali būti paskirtas. Jei pacientas kenčia nuo konjunktyvito, paraudimo akių srityje, vaistas skiriamas lašų ar nuovirų pavidalu prausimuisi. Tačiau su katarakta ir glaukoma dažniausiai skiriamas peroralinis vartojimas. Tokiu būdu galima pasiekti stiprų stiprinamąjį poveikį.

Odai ir plaukams gydyti naudojama pudra arba aliejus. Kai kuriais atvejais jie maišomi su kitais vertingais priedais. Tada aplikacijos rezultatai dar džiugina. Tačiau sergant tokiomis ligomis kaip psoriazė, egzema, patartina vartoti per burną.

Apžvalgos apie „Triphala“ nurodo, kad tabletės ir kapsulės yra vienos populiariausių formų. Dažniausiai skiriamos 2-3 tabletės per dieną. Kai kuriais atvejais dozė geriama vieną kartą iš karto po pabudimo griežtai tuščiu skrandžiu. Kartais jis skirstomas į keletą priėmimų. Pagal miltelių kiekį 1 tabletė yra maždaug 0,5 arbatinio šaukštelio. Produktą geriausia gerti užgeriant stikline šilto vandens.

Kurso trukmė, vartojimo forma ir tikslią dozę nustato tik specialistas. Tai priklauso nuo konkretaus žmogaus indikacijų ir individualių savybių. 

Trifalos kontraindikacijos ir šalutinis poveikis

    Nors vaistas puikiai veikia sergant peršalimu, faringitu, tonzilitu, todėl dažnai skiriamas vaikui, jo vartojimas vaikystėje turėtų vykti labai atsargiai. Labai svarbu užtikrinti, kad nebūtų alerginės reakcijos. Jei vis dėlto reikia taikyti, tai turėtų būti gydoma tik prižiūrint gydytojui. Tai būtinas reikalavimas. 
  1. Viena iš pagrindinių kontraindikacijų vartoti yra individualus netoleravimas. Problema kyla ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Čia amžius nevaidina. Jei yra alergija bent vienam iš kompozicijos komponentų, vartojimą reikia nedelsiant nutraukti. Priešingu atveju tai padarys daug daugiau žalos nei naudos sveikatai. 
  2. Neignoruokite fakto, kad alergija gali pasireikšti ne iš karto, o ne nuo pat pirmos dozės. Kartais taip nutinka tik organizme susikaupus tam tikram veikliosios medžiagos kiekiui. Štai kodėl svarbu atidžiai stebėti savo savijautą. Nėštumas ir žindymo laikotarpis yra nesuderinami su priėmimu. Geriau gydymą atidėti ir atidėti. 
  3. Nors apskritai triphala dabur yra saugus vaistas, bet kokiu atveju prieš vartojant geriau pasitarti su specialistu. Net jei manote, kad neturite kontraindikacijų. Tai suteiks pasitikėjimo pasirinkimo teisingumu ir taps papildoma sveikatos saugos garantija.

Šoninė pusė poveikis dažniausiai pasireiškia vartojant per dideles dozes arba esant stipriam organizmo šlakui. Pastaruoju atveju taip yra dėl bandymo per greitai organizmui atsikratyti toksinų. Jis tiesiog negali tinkamai susidoroti su galingu išmetimu. Tokiu atveju žmogus jaučia pykinimą. Gali būti vėmimas, diskomfortas pilve. Taip pat galimi šie nemalonūs reiškiniai:

  • dujų kaupimasis;
  • viduriavimas;
  • miego sutrikimai;
  • dehidratacija.

Tačiau visos aukščiau paminėtos problemos nėra tokios dažnos. Jums tereikia stebėti savo savijautą ir neviršyti rekomenduojamos dozės. Pastarojo paskyrimas – specialisto reikalas, į kurį būtinai reikia kreiptis. Tada gydymo kursas Triphala nuo parazitų ir esant kitoms indikacijoms atsiras kuo saugiau ir efektyviau. 

Triphala pasitikėjimas yra protingas požiūris

Norint neabejoti maisto papildo veiksmingumu, svarbu pirkti iš patikimų įmonių.

Kad nekiltų abejonių dėl maisto papildo veiksmingumo, svarbu pirkti iš patikimų įmonių. Jie vertina savo reputaciją ir kiekvieno kliento sveikatą. Atsikratysite rizikos gauti suklastotus gaminius, nes kokybės sertifikatą matote savo akimis. Šis dokumentas yra garantija, kad vartosite tikrai sveikus produktus. 

Produkto pavadinimas

Veiksmas

Triphala, virškinimas ir žarnyno valymas, Triphala , Organic India

Organizmo valymas, virškinamojo trakto gleivinės atstatymas, bendras stiprinimas .

Triphala ir Guggul (Guggul cholesterolis), planetinės žolelės

Atjauninimas, valymas, ligų, įskaitant vėžį, prevencija.

Triphala, Now Foods, 500 mg

Smegenų funkcijos gerinimas, bendras stiprinimas, atjauninimas.

Storosios žarnos palaikymas, storosios žarnos judrumo mišinys, Vitanica,

Gerinamas virškinimas, toksinų pašalinimas iš organizmo.

Triphala, Solaray, 500 mg,

Klasikinė triphala formulė, skirta imunitetui stiprinti, virškinimo sistemos veiklai gerinti ir valymui.

Kiekviena iš pateiktų prekių turi gamintojo kokybės sertifikatus, taip pat kartu su nepriklausomų tarptautinių ekspertų kompanijų dokumentacija. Ir tai išskiria „Biotus“ iš panašių įmonių. Ilgametė patirtis, kvalifikuoti darbuotojai ir griežta gaminių kokybės kontrolė yra sėkmingos veiklos pagrindas. Vitaminai ir kiti maisto papildai tiekiami tiesiogiai iš pirmaujančių pasaulio gamintojų. Tai reiškia, kad papildomų pinigų tikrai nepermokėsite. Prekių savikaina visada priimtina, o kokybė nė kiek nenukenčia.

Didžiuliame kataloge yra triphala 'Himalaya' ir kt. Galite pasirinkti vertingą priedą iš įvairių gamintojų reikiama išleidimo forma, sutelkdami dėmesį į kainą ir individualius pageidavimus. Patyrę vadovai prireikus tikrai profesionaliai patars atrankos etape. „Biotus“ siūlo platų asortimentą, tik aukštos kokybės, mandagius ir kompetentingus patarimus, padaugintus iš geriausios kainų politikos. Ar tai nėra priežastis pateikti užsakymą?

DUK – dažnai užduodami klausimai:

Подскажите, можно принимать трифалу при беременности?

Прием любых добавок, даже безобидного на первый взгляд витамина С должен происходить только после консультации с лечащим врачом. Что касается трифалы для беременных, то вряд ли кто-то может рекомендовать прием. Если накопилось много шлаков, то деятельность кишечника доставляет дискомфорт и матери, и ребенку. Лучше подождать, пока не закончится период кормления грудью.

Насколько полезна трифала для пожилых людей и в каком возрасте лучше начинать прием?

Обычно к уже к тридцати годам у каждого человека накапливается около 10 кг шлаков и токсинов в организме. Кроме того, почти у каждого уже собирается “букет” хронических заболеваний. поэтому именно этот возраст считается оптимальным для начала приема. Что касается пожилых людей, то в их случае ситуация еще более запущена. Кроме того, им важно поддерживать нормальное питание и кровообращение мозга. Поэтому для прием полезен во всех отношениях, при условии что нет противопоказаний и аллергии на компоненты. В любом возрасте консультация специалиста перед его началом - обязательна.

У ребенка частые простуды, есть риск развития астмы. Знакомые советуют пробовать трифалу. Какую именно лучше взять?

Детям трифалу назначает врач при наличии особых показаний. Поэтому полагаться на советы знакомых, рискуя здоровьем ребенка точно не стоит. Обязательно поговорите с вашим врачом относительно целесообразности курса лечения трифалой. если он подтвердит такую необходимость, мы поможем подобрать оптимальный препарат, который соответствует всем предписаниям.

Turinys
  • Triphala и Ajurveda
  • Amalaki
  • Bibhitaki
  • Haritaki
  • Ligų gydymas Triphala
  • Triphala: odos ir plaukų sveikata
  • Svorio mažinimas ir trifazė
  • Triphala taisyklės
  • Trifalos kontraindikacijos ir šalutinis poveikis
  • Triphala pasitikėjimas yra protingas požiūris
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.