Facebook Pixel

Tribulus Terrestris už sportinius rezultatus

Tribulus Terrestris už sportinius rezultatus

Tribulus Terrestris – tai augalas, kurio ekstraktas plačiai naudojamas kultūrizme kaip natūrali priemonė testosterono gamybai didinti.

Iš pradžių augalą naudojo profesionalūs sportininkai ruošdamiesi varžyboms. Tada jį pradėjo naudoti viso pasaulio kultūristai.

Tribulus vidutiniškai padidina testosterono gamybą. Ką tai duoda? Padidėjęs testosterono kiekis teigiamai veikia sportininko jėgos rodiklius. Tribulus naudojimas taip pat turi įtakos raumenų masės augimui. Kitas tribulus vartojimo rezultatas – padidėjęs lytinis potraukis ir seksualinis aktyvumas.

Pirkite Tribulus Terrestris galima įsigyti tablečių ir kapsulių pavidalu. „Biotus“ internetinė parduotuvė siūlo vaistą iš pirmaujančių pasaulio gamintojų: „Now Foods“, „Source Naturals“ ir kitų. Didelis originalių ir kokybiškų vaistų pasirinkimas, prieinamos kainos ir kvalifikuota mūsų darbuotojų pagalba padarys pirkimą Biotuje pelningu ir labai paprastu.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.