Facebook Pixel

Mankšta kiekvienai dienai! atsispaudimų taisyklės

Mankšta kiekvienai dienai! atsispaudimų taisyklės

Atlenkimai – mankšta, kuriai nereikia specialios įrangos ir kompleksinio apšilimo. Ir tuo pačiu metu, reguliariai jį įgyvendinant, kūnas išlieka energingas, o raumenys gražūs.

Pratimai apima visus raumenis, kurie mums patinka veidrodyje: krūtinės, pečių, pilvo, nugaros. Tačiau norint, kad jie „veiktų“, reikia taisyklingai daryti atsispaudimus:

- įkvėpus žemyn, iškvėpus pakilti;

- alkūnes laikyti arčiau kūno ;

- laikykite dubenį taip, kad kūnas nuo viršugalvio iki kulnų būtų tiesia linija;

-prieš atsispaudimus minkykite sąnarius.

p>

Jei iš pradžių neužtenka jėgų pilnam atsispaudimui, galite pradėti nuo supaprastintų variantų: nuo atsispaudimų ant suolelio arba klūpėjimo.

Norint nuolat didinti atsispaudimų skaičių. -ups, jūs turite sudaryti sau treniruočių planą. Programą turėtų sudaryti keli (3 ir 4) privažiavimai su pertraukomis iki 15 sekundžių. Tuo pačiu metu kiekvieno metodo pakartojimų skaičius turėtų palaipsniui didėti, o pertraukos laikas turėtų būti sumažintas.

Ir jei – nedidinkite atsispaudimų skaičiaus, o naudokite kuo daugiau raumenų arba padidinkite krūvį, programą galima paįvairinti daugybe atsispaudimų variacijų:

- apskrito atsispaudimų, kuriuose kūnas juda ne aukštyn ir žemyn, o ratu: gerai apkrauna pilvo, tricepso, krūtinės ir deltos raumenis;

- atsispaudimai plačia/siaura laikysena, kurie atliekami taip pat kaip ir įprasti atsispaudimai, tačiau rankos yra dvigubai platesnės / siauresnės nei pečiai: apkrova visiškai perkeliama į krūtinės raumenis (platus variantas) arba ant tricepso (siauras variantas);

- atsispaudimai su medvilne, kuriuose iškvepiant rankomis stipriai nustumiame nuo grindų ir skrendant darome medvilnę: laviname sprogstamą raumenų jėgą;

- atsispaudimai ant kėdžių, kuriuose rankos dedamos ne ant grindų, o ant dviejų šonuose pastatytų kėdžių: jos padidina visų raumenų apkrovą didindamos amplitudę;

- atsispaudimai kojomis ant suoliuko (arba ant gimnastikos kamuolys), kurie atliekami kaip įprasti atsispaudimai, tačiau kojos yra išdėstytos didesnis: padidinkite visų raumenų apkrovą.

Atskiras atsispaudimų tipas – atsispaudimai ant kumščių, kurie stiprina rankų raumenis. Reikia turėti omenyje, kad apkrova turi tekti ne visam kumščiui, o 2 ir 3 pirštų falangoms.

Čempionai laikomi ne atsispaudus, bet fiksuojami rekordai. Paskutinį kartą užfiksuotas rekordas – 10507 atsispaudimų be sustojimo 1980 metais buvo pasiektas japono Minoru Yoshida, kuris iki šiol nebuvo sumuštas. O 1993 m. Charlesas Servinzio pasiekė atsispaudimų per dieną rekordą – 46 001 atsispaudimai per 21 valandą 6 minutes.

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.