Facebook Pixel

Vitaminas E moterims

Vitaminas E moterims

Moters organizmui vitaminas E yra tiesiog nepakeičiamas. Jis skiriamas siekiant padidinti pastojimo tikimybę, taip pat sėkmingą nėštumą. Tačiau tai dar ne viskas, ką sugeba vitaminas E.

Vitaminų kompleksai ir preparatai vitaminas E vartojamas kaip profilaktinė priemonė. Tokoferolis (taip pat vadinamas vitaminu E) gali sulėtinti senėjimo procesą, stimuliuoti imuninę sistemą, pagerinti audinių regeneraciją ir kraujotaką, sumažinti kūno nuovargį, padėti sumažinti kraujospūdį ir dar daugiau.

Kaip supranti, ko tau trūksta vitamino E? Yra keletas simptomų, kurie gali būti vitamino E trūkumo požymiai: dėmesio sutrikimai, vangumas, nervingumas, reprodukcinės sistemos problemos, galvos skausmas. Kreipkitės patarimo į gydytoją. Jei Jums yra paskirtas vitaminas E, tuomet Biotus internetinėje parduotuvėje jį galite įsigyti už geriausią kainą iš daugybės pirmaujančių gamintojų vaistų.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.