Facebook Pixel

Vitaminų ir mineralų disbalansas“ – Kijeve vyko edukacinė paskaita

Vitaminų ir mineralų disbalansas“ – Kijeve vyko edukacinė paskaita

Vasario 29 d. Kijeve, remiant Mitybos ir dietologų asociacijai, įvyko pirmasis edukacinis susitikimas „Vitaminų ir mineralų disbalansas. Simptomai ir korekcija. Renginių organizatorius –  oficiali BIOTUS vitaminų rezidencija. Susirinko daugiau nei 30 dalyvių – gydytojai, mitybos specialistai ir vitaminų pagalba besidomintys asmenys.

Renginį atidarė Ukrainos dietologų ir mitybos specialistų asociacijos prezidentas, didžiausios internetinės parduotuvės BIOTUS įkūrėjas –  ;Olga Grekulova.  

Būdama visuomenės veikėja ir prekės ženklo ambasadorė, Olga paskelbė savo pagrindinius renginių ciklo tikslus: suteikti žmonėms galimybę gauti visapusišką informaciją apie sveikatos svarbą, mitybos būdą ir kokybę, vidinių balansų kontrolę.

renginio lektorė buvo bendrosios praktikos gydytoja, klinikinės patirties turinti dietologė - Tatjana Lakusta. Tatjana paprastais žodžiais kalbėjo apie: mokslinius tyrimus mitybos srityje, šiuolaikinius vitaminų papildymo organizme metodus, taip pat mineralų ir maistinių medžiagų trūkumo priežastis.
Ypatingą dėmesį Tatjana skyrė kuo daugiau įvairi mityba ir vitaminų bei mikroelementų papildymas organizme. Ji pažymėjo, kad reikia atskirai žiūrėti į tinkamą vaikų ir vyresnio amžiaus žmonių mitybos klausimą. Gydytojas taip pat patarė individualaus vitaminų kompleksų pasirinkimo klausimais.geležis, kolagenas miltelių ir tablečių pavidalu, vitaminas D3, maisto papildai svorio metimui. Kiekvienas renginio dalyvis turėjo galimybę asmeniškai pasikalbėti su mitybos specialistu, taip pat gauti dalyvio paketą ir paragauti sveikatai naudingų kokteilių, įsigyti visų reikalingų vitaminų kompleksų.

Renginio metu dalyviai turėjo galimybė paragauti sveikų užkandžių ir vitaminų kokteilių, taip pat įsigyti Biotus parduotuvės produkcijos su ypatinga nuolaida.

Biotus ir Mitybos ir dietologų asociacija surengs kitą renginį, kuris bus skirtas moters sveikatai, balandžio pabaigoje, sekite naujienas Facebook

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.