Facebook Pixel

Vitaminai peršalimo prevencijai

Vitaminai peršalimo prevencijai

Kad vaikas turėtų gerą sveikatą ir stiprų imunitetą, jo organizmui reikia vitaminų kompleksai. Vitaminų terapijos vertė – didinti vaiko imunitetą ir adaptacines galimybes.

Sezoninei SARS prevencija naudokite vitaminus ir mineralus, kurių sudėtyje yra žolelių derinio, taip pat antioksidantų. Virusinių ligų epidemijos metu į vaikų racioną verta įtraukti vitaminų ir homeopatinių preparatų. Taip pat multivitaminai (turintys A, C, D, E, B6), kurie aktyvina antivirusinį imunitetą.

Ūminiu ARVI laikotarpiu negalima vartoti vaistų, kurių sudėtyje yra vario ir geležies.

Tėvai dažnai užduoda sau klausimą: papildyti vaiko racioną vaistais, vitaminais ar tiesiog naudoti liaudiškas priemones? Yra keli veiksniai, kurie padės atsakyti į šį klausimą:

 

  1. Jei Jūsų kūdikis dažnai serga, o sveikimo procesas vėluoja, dėl ūminių kvėpavimo takų infekcijų ir ūminių kvėpavimo takų virusinių infekcijų prevencijos kreipkitės į savo pediatrą. Greičiausiai ekspertai rekomenduos vaistus, didinančius imunitetą, ir pasakys, kaip tinkamai pakoreguoti vaiko gyvenimo būdą.

  2. Alergija taip pat yra svarbus veiksnys. Svarbu atidžiai pasirinkti vaistus, kad nepablogintumėte situacijos.

  3. dietos prisotinimas. Jei vaiko racione yra minimalus naudingų medžiagų kiekis, tuomet jį reikia papildyti vartodami vaikiškus vitaminus.

 

Veiksmingiausi vaistai nuo SŪRS ar peršalimo ligų yra vitaminų-mineralų kompleksai. Juose yra reikiamų komponentų (vitamino A, B grupės vitaminų, C, D, E, seleno, cinko, geležies, magnio, kalcio) kiekvienam amžiui tinkamomis dozėmis.

 

 

Imunitetą gerinančiuose vitaminuose yra natūralių augalinių medžiagų, kurios turi imunostimuliuojančių ir adaptogeninių savybių. Štai kodėl „Biotus“, oficiali vitaminų rezidencija, kviečia susipažinti su  3 geriausiais imuniniais preparatais:

 

  • Sambucol su juoduoju šeivamedžiu užtikrina natūralų imuninės sistemos palaikymą, kad padėtų jums ir jūsų šeimai išlikti sveikiems ištisus metus. Sambucol siūlo geriausią apsaugą, kurią gamta gali suteikti.

  • Vaikų imuninė apsauga, pirmoji gynyba – yra galingas žolelių, antioksidantų, vitaminų ir mineralų derinys, skirtas stiprinti ir imuniteto stiprinimas.

  • MegaFood „Kids Daily Immune“ yra maisto papildas, pagamintas iš ekologiškų ingredientų, į kuriuos nepridėta cukraus . Sudėtyje yra maistinių medžiagų, žolelių – šiuose maisto produktuose gausu antioksidantų, kurie didina Jūsų vaiko gyvybingumą ir suteikia imuninę apsaugą.

 

Vitaminų kompleksų pranašumas yra tas, kad juos reikia vartoti tik kartą per dieną. Vaikams vitaminus patariama gerti ryte arba iškart po valgio. Šiuo metu organizmas yra aktyvesnis, o tai svarbu geresniam vaistų pasisavinimui. Nepriklausomai nuo jų formos – lašai, tabletės arba sirupas – turi būti griežtai laikomasi dozavimo.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.