Facebook Pixel

Vitaminai skydliaukei

Vitaminai skydliaukei

Skydliaukė yra organas, gaminantis skydliaukės hormonus, kurie yra atsakingi už medžiagų apykaitos greitį. Jų disbalansas sukelia įvairių problemų – svorio kritimas, antsvoris, nerimas, mieguistumas, sunki menopauzė ir kt. Esant silpnai skydliaukės trijodtironino gamybai, gydytojai skiria jodo turinčius vaistus. Dumblių produktai prisotina organizmą jodu, reguliuoja gliukozės ir cholesterolio kiekį.
Kokių vitaminų reikia skydliaukei?
Vitaminas D turi neabejotinai didelę vertę raumenų ir kaulų sistemai bei hormonų lygiui.
Vitaminas B12 dalyvauja kraujo formavime, nuo jo priklauso nervų sistemos darbas, hormonų lygis, energijos gamyba.
Vitaminų vartojimą reikėtų pradėti nuo vizito pas terapeutą. Pirkite patikrintus firminius vaistus. Čia pristatomi JAV gamintojų vitaminai, sportinė mityba ir ekologiška kosmetika.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.