Facebook Pixel

Vitaminai vyrams – dar viena priežiūros apraiška

Vitaminai vyrams – dar viena priežiūros apraiška

2016 m. Ukrainos sveikatos ministerijos paskelbti tyrimai rodo, kad vyrų širdies priepuoliai tapo jaunesni iki 30 metų, o padėtis yra kritinė. Vyriškoji gyventojų dalis yra labiau linkusi į stresą, jie rūpinasi šeima, sprendžia gamybos problemas. Jei prie šios prastos mitybos pridėsime laiko stoką sportui ir geram miegui, taip pat rūkymą ir alkoholio vartojimą (net ir protingomis dozėmis), paaiškės, kad išsekęs vyriškas organizmas tiesiog negali išsiversti be naudingų papildų vitaminų pavidalu. kompleksai.

Moteris turėtų rūpintis vyro sveikata, kodėl gi nepadarius dovanos vitaminų pavidalu vyrui, tėčiui, broliui ar sūnui? Pasirinkite kompleksą pagal savo vyro amžių ir nustatykite – nė dienos be vitaminų. O kai jūsų vyras pastebės pagerėjusią savijautą, jėgų antplūdį ir net išoriškai atrodys geriau, jums nebereikės jam priminti vitaminų. Jokios gydytojų rekomendacijos neįtikina, kad reikia gerti vitaminus taip, kaip matote rezultatą savo akimis.

Taigi, mielos moterys, laikas rimtai pasirūpinti savo vyro sveikata ir jį įsigyti vitaminų kompleksas vyrams.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.