Facebook Pixel

Vitaminai širdžiai po 40 metų

Vitaminai širdžiai po 40 metų

Statistika teigia, kad dažniausiai žmonės Ukrainoje miršta nuo širdies ligų. Iki keturiasdešimties metų dauguma gyventojų (ypač vyrai) jaučia krūtinės skausmą. Ekologija, maisto kokybė, nuolatinis stresas ir krizės lemia tai, kad mūsų širdis pati nesusitvarko, jai reikia pagalbos!

Ką jie dažniausiai daro, kai skauda širdį? Dažniausiai jie pradeda vartoti vaistus. Skausmą malšinantys vaistai veikia greitai, tačiau širdies apkrova padvigubėja ir problemos tik kaupiasi. Kaip elgtis teisingai? Stiprinkite širdį natūraliomis medžiagomis ir specialiais vitaminų kompleksais.

Vitaminai širdžiai vartojami profilaktiškai, kad pagrindinio raumens darbas būtų lengvesnis ir patikimesnis. Nereikėtų laukti simptomų, sulaukus 40 metų kiekvienam patariama daugiau dėmesio skirti savo mitybai, mažinti fizinį aktyvumą, kuo labiau sumažinti stresą (jei įmanoma), miegoti bent 8 valandas per dieną ir, pavyzdžiui, kartą per metus – vartokite vitaminus širdžiai.

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.