Facebook Pixel

Vitaminai plaukams ir kai jų reikia

Vitaminai plaukams ir kai jų reikia

Plaukai: jų tankumas, šilkiškumas, paklusnumas ir blizgesys, taip pat pleiskanų nebuvimas ar buvimas daug pasakys apie jūsų sveikatos būklę ir vitaminų trūkumą organizme – tai yra pagrindinė prastos arba nepakankamai geros plaukų būklės priežastis.

Jei:

  • laikotės dietų (arba badaujate),
  • negalite eiti į orą,
  • patirti stresą (arba atsigauti po kokio nors šoko),
  • gyventi  užterštoje vietovėje ar mieste, kuriame yra blogos aplinkos sąlygos, įskaitant gėrimą ar plaukų plovimą „blogai“; vandens,

 tada, greičiausiai, nesate labai patenkinti savo plaukų (taip pat odos ir nagų) būkle.

Nepatenkinti Su plaukų išvaizda susiduria dauguma moterų ir vyrų, ir tai yra viena iš pagrindinių nepasitikėjimo savimi problemų. Gražūs plaukai – tai yra "viliojimo" rodiklis o sveikata ir padėti sau visada atrodyti puikiai – visai nesunku.

Profesionalūs vitaminų kompleksai plaukams yra iš visų žinomų gamintojų. Kompleksai sukurti taip, kad tiktų daugumai ir išspręstų daugumą plaukų, nagų ir odos problemų.  Išsirinkti kompleksą padės gydytojas, patarimus ir pagrindinę informaciją suteiks internetinės parduotuvės ar vaistinės, kurioje planuojate pirkti, pardavėjai.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.