Facebook Pixel

Vitaminai moterims. Kas trukdo pasisavinti vitaminus?

Vitaminai moterims. Kas trukdo pasisavinti vitaminus?

Vartojant vitaminų kompleksus, verta kuo labiau sumažinti kavos vartojimą. Kava, viršijanti 300 ml per dieną, gali beveik sunaikinti visą B grupės vitaminų, cinko ir kalio vartojimo poveikį. Be to, kava išplauna kalcį iš organizmo, todėl, jei turite problemų su sąnariais ir kaulais, mėgstamą gėrimą teks pamiršti.

Antibiotikai visiškai blokuoja vitaminų kompleksų su magniu, geležimi, veikimą. ir B grupės vitaminų. Aptarkite šią „kaimynystę“; pasitarę su gydytoju, vartojant antibiotikus, gali tekti padidinti vitaminų dozę.

Migdomieji gali neutralizuoti kalcio poveikį, o šios grupės vaistai gali sutrikdyti vitaminų A, E, D pasisavinimą, B12.

Alkoholio taip pat negalima derinti su vitaminų vartojimu, jis tiesiog neleidžia jiems pasisavinti.

Vartodami vitaminus, turėtumėte ne tik stebėti, kas gali trukdyti jų įsisavinimą, bet taip pat nepamirškite apie sveikos ir visavertės mitybos būtinybę. Moterims skirti vitaminai kartu su natūraliais Produktai. O jei mitybą ribojate dėl antsvorio problemų, dietologai pataria stebėti suvartojamų kalorijų skaičių. 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.