Facebook Pixel

grupės vitaminų

grupės vitaminų

Ką B grupės vitaminai duoda žmogui? Trumpai tariant, gera nuotaika, harmonijos ir laimės jausmas. Apibendrinant, bet apskritai šie vitaminai dalyvauja medžiagų apykaitoje, stimuliuoja nervų sistemą, todėl kiekvienam iš mūsų lengviau ištverti stresą ir susidoroti su kasdiene veikla. Dėka vitamino B, žmonės lengviau prisitaiko prie aplinkybių ir vietų, o tai reiškia mažiau patiria neigiamų emocijų ir streso.

B grupės vitaminai yra moterų fizinės sveikatos ir grožio pagrindas. Šiek tiek pakalbėkime apie B grupės vitaminų trūkumo požymius ir simptomus.Nusilėję plaukai, besisluoksniuojantys nagai, lupimasis delnų odoje – tai yra išoriniai trūkumo požymiai. Po jų seka: ramaus miego trūkumas, „zaedai“; lūpų kampučiuose, virškinimo problemos.

Vitamino B1 trūkumas pasireiškia šaltkrėtis, šaltkrėčio jausmu, vidurių užkietėjimu ir traukuliais.

Vitamino B2 trūkumas pasireiškia uždegimu gleivinės (nosyje, gerklėje, pablogėja regėjimas) .

B5, jo trūkumas sukelia diskomfortą sąnariuose, depresiją, nuolatinį nuovargį ir visišką jėgų stoką ką nors daryti.

Nepakankamas vitamino B6 kiekis organizme pasireiškia nuovargiu, prastu miegu.

B9 trūkumas – tai ankstyvi žili plaukai, atminties problemos.

В12 – kepenų padidėjimas ir diskomfortas žarnyno srityje, periodiškas spengimas ausyse, lėtinis nuovargis.

Bendrieji simptomai gali pasireikšti, kai trūksta kelių rūšių vitamino B, specialūs vitaminų kompleksai padės sugrąžinti normalus.

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.