Facebook Pixel

Vitaminai ir maisto papildai nuo cistito

Vitaminai ir maisto papildai nuo cistito

Daugelis moterų bent kartą gyvenime yra susidūrusios su tokia nemalonia liga kaip cistitas. Tai šlapimo pūslės liga, kuri gali atsirasti dėl infekcijos, organizmo sudirginimo ar fizinės žalos, o kartais net dėl ​​visų šių veiksnių kartu.

Manoma, kad moterys yra labiau linkusios į šią būklę dėl mažesnės šlaplės (apie 5 cm) nei vyrai (apie 18 cm). Be to, anatominė moters šlapimo pūslės struktūra prisideda prie greitesnio bakterijų patekimo.

Cistito simptomus atpažinti labai lengva. Paprastai tai yra nemalonūs pojūčiai (skausmas pilvo apačioje, nugaroje, taip pat galimas pykinimas ir vėmimas) su noru šlapintis, kurie padažnėja, pats šlapinimasis retesnis ir sukelia deginimo pojūtį, gali atsirasti kraujo. išleistas.

Pirmiausia gydytojai rekomenduoja cistito gydymui ir profilaktikai sustiprinti viso organizmo apsaugą ir padidinti atsparumą infekcijoms. Tokiu atveju, multivitaminų kompleksai su mineralais, taip pat kasdienė mityba su sveikais papildais bus gera pagalba gydymui.

D-mannozė yra natūralus antibiotikas nuo cistito

Viena iš veiksmingų priemonių kovojant su cistitu laikoma D-manozė. Tai natūralus antibiotikas, gydantis šlapimo takų ligas. Tai polisacharidas, kurį gamina organizmas ir kuris randamas epitelio ląstelėse. D-manozės dozė, vartojama nuo šlapimo takų infekcijų, iš karto patenka į kraują.

D-manoze prisotintas kraujas patenka per inkstus, o didžioji vaisto dalis patenka į šlapimą. Vaistas iš inkstų patenka per šlapimtakius į šlapimo pūslę, todėl išsiskiria per šlaplę. Jis padengia audinius cukrumi ir išplauna bakterijas.

Tokiu būdu D-Mannose kovoja su kenksmingomis bakterijomis nežudydama naudingųjų bakterijų ir nekenkia mūsų organizmui, kitaip nei antibiotikai.

koloidinis sidabras

Įvadas naudojamas priešuždegiminiais tikslaiskoloidinis sidabras. Jis turi antibakterinį, antivirusinį ir priešgrybelinį poveikį. Šis papildas aktyviai dalyvauja organizmo medžiagų apykaitos procesuose ir reguliuoja energijos apykaitą. Taip pat prisideda prie limfocitų ir monocitų skaičiaus padidėjimo, padidina hemoglobino kiekį. Kai organizme yra pakankamai sidabro, ląstelės pradeda greičiau dalytis, o tai savo ruožtu turi jauninantį poveikį organizmui.  

Ramunėlės

Ilgą laikąramunė vartojama moterų ligų gydymui ir profilaktikai, labai veiksmingai gydo cistitą, veikia kaip priešuždegiminė priemonė. Ramunėlių eteriniai aliejai yra natūralus antiseptikas, malšinantis uždegimus.

Spanuogės

Šis natūralus ir naudingas vaistas veiksmingas sergant šlapimo takų ligomis. Mokslininkai įrodė, kad Spanguolės padeda sergant cistitu, nes žymiai sumažina bakterijų, sukeliančių šlapimo takų infekcijas, skaičių. Visų pirma spanguolių sultyse esantys taninai neleidžia prie šlapimo takų sienelių prisitvirtinti tokioms bakterijoms kaip E. coli. Spanguolių dėka kartu su šlapimu iš organizmo "išplaunamos" bakterijos. Sergant lėtiniu cistitu, spanguoles reikia vartoti kaip profilaktikos priemonę.

Norint išvengti cistito, svarbu laiku nustatyti diagnozę ir aktyviai pradėti kovoti su uždegiminiu procesu. Svarbiausia – nepamirškite pasikonsultuoti su gydytoju, o oficiali vitaminų rezidencija Biotus padės išsirinkti tinkamą vitaminų kompleksą.

Turinys
  • D-mannozė yra natūralus antibiotikas nuo cistito
  • koloidinis sidabras
  • Ramunėlės
  • Spanuogės
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.