Facebook Pixel

DABAR maisto produktai Vitaminai: formulių paslaptys ir 100 metų sėkmė

DABAR maisto produktai Vitaminai: formulių paslaptys ir 100 metų sėkmė

Natūralus, ekologiškas, sveikas - taip skamba legendinio amerikietiško vitaminų “NOW Foods” prekės ženklo transkripcija, o tai reiškia “Natural”, “Organic”, “Naudinga”. Atrodo, kad tai yra vitaminų sėkmės paslaptis ryškiuose, stilinguose stiklainiuose

,

kaip įmonė išaugo iš mažo šeimos verslo į pasaulį sveikos mitybos vis-a-vis? Kodėl Nau maisto vitaminus rekomenduoja profesionalūs sportininkai ir gydytojai? Skaitykite toliau!

DABAR Foods: Iš pradžių buvo sojos pupelės

Oficialiai amerikiečių kompaniją “Now Foods” 1968 m. Įregistravo verslininkas Elwoodas Richardas. O šeimos verslas sveikos mitybos srityje prasidėjo daug anksčiau Elwoodo tėvo Paulo Richardo. Amerikos brokeris nusipirko iš savo draugo sojos pupelių produkcijos “Fearn Soya Foods” ir

pradėjo plėtoti “sojų verslą”. Taigi šeimos verslas klestėjo. Netrukus 1960 m. Išmanusis sūnus Richardas Elwoodas pradeda pirmąją sveikų maisto produktų seriją.

Sojos baltymai netgi pateko į pirmosios amerikiečių ekspedicijos į Everestą dietą 1963 m. O 1968 m. “NOW Foods” įgyja maisto papildų ir vitaminų gamintojo statusą sportininkams ir žmonėms, kurie vadovauja sveikam gyvenimo būdui.

DABAR

Foods

turi savo laboratorijas, augalų augalus, augalus ir sandėlius. Gamintojas kuria organines formules su griežčiausiu GMP kokybės žymekliu (vaistų gamybos standartai).

“Nau Foods” prekės ženklas gavo 8 “Vity” apdovanojimus už vitaminų ir maisto papildų kokybę.

Maisto papildai ir vitaminai “Now Foods” yra tik natūralūs produktai:

  • juose nėra konservantų, dažiklių, dirbtinių saldiklių, alergenų - glitimo, pieno, kviečių, mielių;
  • tik natūralūs dažai — chlorofilas, burokėliai, saldžiavaisio pupmedžio riešutai;
  • gamintojas naudoja jautienos chondroitiną, kurio veiksmingumas moksliškai įrodytas;
  • didelis augalų ekstrahavimo laipsnis.
  • Spirulina Now Foods” buvo kliniškai įrodyta;
  • molekulinės distiliacijos technologija gaminant Omega 3

melatoniną, Omega 3 Nau maisto produktus, triptofaną, augalų ekstraktus ir aliejus yra veiksmingi produktai, kuriuos pripažįsta dietologai, gydytojai ir profesionalūs sportininkai visame pasaulyje. Bendrovė pirmoji gamino steviją, nepakeičiamą produktą diabetu sergantiems žmonėms.

NOW Foods indeliai: grynas plastikas

Stilinga, firminė pakuotė “Now Foods” sukurta iki smulkiausių detalių. Naudojant saugų plastiką ir unikalią Ageless® drėgmės apsaugos technologiją, užtikrinamas ilgalaikis produktų saugojimas, apsauga nuo drėgmės ir oksidacijos. “NOW Foods” pakuotė pagaminta iš patvaraus ir netoksiško ekologinio plastiko. Medžiaga yra perdirbama

, o

viena iš pagrindinių “NOW Foods” vertybių yra naudingumas. Didelis augalų ekstrahavimo laipsnis, moksliškai įrodytos formulės ir vartojimo taisyklės daro “Now Foods” vitaminus veiksmingus ir populiarius pasaulyje.





Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.