Facebook Pixel

Vitaminai nuo pneumonijos

Vitaminai nuo pneumonijos

Viena dažniausių pneumonijos priežasčių yra bakterinė infekcija. Plaučių uždegimas gali sukelti pneumokokus, stafilokokus, Haemophilus influenzae, streptokokus, mikoplazmas ir kitus patogenus. Jis taip pat gali atsirasti dėl virusinės ar grybelinės plaučių infekcijos.

Neutrofilai dalyvauja kovojant su pneumonija – tai specialios ląstelės kraują, bet tam jie turi patekti į plaučių audinį. Mokslininkai nustatė, kad vitaminas E, kuris patenka į organizmą su maistu ar maisto papildais, padeda neutrofilams patekti į plaučius. Ir jau ten jis padeda kovoti su infekcija.

Cinko chelatas - natūralus imunomoduliatorius, dalyvaujantis limfocitų brendimo procese ir ląstelinio imuniteto reakcijose. Jo trūkumas slopina imuninę sistemą, o kasdienis naudojimas padeda sumažinti plaučių uždegimo riziką 50 %.

Ežiuolės šaknų ekstraktas taip pat yra svarbus veiksnys kovojant. nuo pneumonijos. Jis padidina imuninių ląstelių fagocitinį aktyvumą, o tai savo ruožtu sukuria barjerą infekcijai.

Patofiziniai procesai, lydintys beveik visas pneumonijos formas, sumažina vitaminai organizme, o pirmiausia tie, kurie yra aktyvūs redokso procesų veiksniai (vitaminai C ir B). Štai kodėl gydytojai rekomenduoja ūmiais atvejais į dietą įtraukti vitamino B1 nuo pat ligos pradžios ir geriausia su askorbo rūgštimi.  

Riboflavinas (vitaminas B2) taip pat svarbus, yra redokso procesų organizme reguliatorius, įtrauktas į kvėpavimo kofermentų grupę. Bet kartu reikia atsižvelgti ir į tai, kad B grupės vitaminų aktyvumas padidėja, kai organizme yra pakankamas baltymų kiekis.virškinimo trakto, taip pat irzlumas ir prastas miegas. Laiku suleidus šį priedą šie simptomai greitai palengvėja.

Dažnai dėl ligos plaučiuose kaupiasi gleivės, kurias iš ten pašalinti gali padėti organinės rūgštys, kurių gudobelėse gausu. Medus taip pat bus naudingas kvėpavimo sistemai, jis tonizuoja bronchus ir prisotina organizmą naudingais mikroelementais, padedančiais išvengti plaučių ligų.

Nesielkite sau. -vaistas, reikiamą dozę gali skirti tik gydytojas, o esant nepakankamoms antibiotiko dozėms, mikroorganizmų atsparumas vaistui tiesiog išsivystys. Pagrindinis dalykas gydant pneumoniją – tai antibakterinė terapija ir savalaikis infekcijos sukėlėjo nustatymas organizme. Pasitarkite su gydytoju, o Biotus – oficiali vitaminų rezidencija padės išsirinkti vitaminus pagal gydytojo rekomendacijas.

 

 

 

 

 

 



Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.