Facebook Pixel

Vitaminai nuo tracheito

Vitaminai nuo tracheito

Gydytojai nustatė, kad tracheitas gali pasireikšti sergant įvairiomis ENT ligomis (rinitu, faringitu, laringitu). Taip pat, kaip ir kitos kvėpavimo takų ligos, tracheitas uždega kvėpavimo takus ir sukelia sausą kosulį. Kosulio priepuoliai pasireiškia giliai įkvėpus, verkiant, juokiantis ir staigiai pasikeitus oro temperatūrai. Taip pat šios ligos simptomas yra skrepliai, jie dažniausiai būna klampūs ir gleivingi, sunkiai pasišalina iš plaučių. Laiku gydant tracheitas virsta gleivine pūlinga kvėpavimo takų liga (ūminė forma).

 

Tokia ūmi uždegiminė trachėjos gleivinės reakcija atsiranda susidūrus su virusinėmis ir bakterinėmis infekcijomis. Tokiu atveju uždegiminė reakcija atsiranda veikiant fiziniams (karštas / šaltas oras arba sausas) arba cheminiai veiksniai. Tai veda prie trachėjos gleivinės patinimo ir, kaip jau minėta aukščiau, tracheitas tampa pūlingas.

Deginimas krūtinėje, pasunkėjęs kvėpavimas ir užkimęs balsas tai visi ūminio tracheito simptomai.

 

Visų pirma, gydant tracheitą, būtina nukreipti visas pastangas, kad būtų pašalinti minėti veiksniai.

Kaip ir bet kuri kita liga, tracheitas rodo kad organizmo apsauga susilpnėjo ir ją reikia atstatyti. Todėl verta kreiptis į vitaminus, kurie padės sustiprinti imunitetą, palengvins spazmus, taip pat nugalės virusus ir mikrobus organizme.

 

Vitaminai ir papildai nuo tracheito

 

Iš esmės pirmasis gydytojų skiriamas vaistas nuo tracheito yra vitaminas C. Šis vitaminas padeda atkurti susilpnėjusį imunitetą ir taip pagreitina gijimo procesą.

 

Taip pat cinko chelatas, kuris ne tik palaiko imuninę sistemą , taip pat skatina audinių, kurie buvo pažeisti dėl stipraus kosulio, atsinaujinimą.

 

Ir taip pat Svarbus papildymas yra beta karotinas. Tai geras antioksidantas ir pagerina gleivinių atstatymą.

 

Deja, ne visada įmanoma kartu su maistu gauti visus reikalingus vitaminus, baltymus, riebalus ir angliavandenius. Sergant liga, kaip niekad svarbu, kad organizmas turėtų visą spektrą elementų, reikalingų greitam atsigavimui. Šiuo atveju tobulos Omega-3 riebalų rūgštys , kurie yra antioksidantai ir apsaugo kvėpavimo takų ląsteles nuo laisvųjų radikalų.  

 

Vaistai nuo tracheito yra labai geri derinti su inhaliacijomis, trynimais, šildančiomis ir fizioterapinėmis procedūromis, kompresais, taip pat gausiu šarminiu gėrimu. ežiuolė. Jis veikia kaip bendras tonikas ir turi antivirusinį poveikį.








Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.