Facebook Pixel

Vitaminai SOLGAR

Vitaminai SOLGAR

Beveik 70 metų Solgar gamina natūralius biologinius papildus ir ši patirtis tikrai gali būti naudinga pasitikėjo . Tik geriausi vaistai: vitaminai, aminorūgštys, mineralai, vaistiniai augalai, probiotikai, amino rūgštys ir įvairūs kompleksai, sukurti aukščiausios kokybės įmonių specialistų, kuriuos išbandė vartotojai daugiau nei 60 šalių.

Solgar logotipas ant pakuotės rodo, kad jūsų rankose yra aukščiausios klasės vitaminų ir biologinių papildų pasaulio atstovas. Išsirinkti kompleksą sau galės kiekvienas, nes įmonės asortimente – daugiau nei 500 prekių. „Solgar“ produktai sukurti taip, kad atneštų sveikatą, energiją ir gerą savijautą, kad jūsų kiekviena diena būtų turininga ir džiugi.

Įmonės mokslinė veikla yra skirta tobulinti ir tobulinti jau gerai žinomus produktus. „Solgar“ naudoja naujausią įrangą, savo mokslo pažangą ir pasiekimus, kontroliuoja gamybos procesą visais lygiais, todėl savo klientams gali pasiūlyti aukščiausios kokybės produktą.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.