Facebook Pixel

Vladas Koshelas: „Aš nuolat treniruojuosi ir tai darysiu visą gyvenimą!

Vladas Koshelas: „Aš nuolat treniruojuosi ir tai darysiu visą gyvenimą!

Kiekvieno aktyvaus žmogaus, o ypač aktyviai sportuojančių (mėgėjų ar profesionalų), racione turi būti vitaminų ir mineralų kompleksų, kurie vartojami papildomai. Jų suvartojimas nepriklauso nuo maisto rūšies ir kiekio, nes šiuolaikinių produktų kokybė neleidžia patenkinti visų organizmo poreikių. Biotus nusprendė pasinaudoti proga ir aptarė šį klausimą su profesionaliu sportininku, Tailando bokso tarptautinės klasės sporto meistru, Ukrainos kikbokso sporto meistru, 2009 m. pasaulio tajų bokso čempionu (Bankokas). ), daugkartinis Ukrainos kikbokso ir Tailando bokso čempionas, turėjęs 18 profesionalių kovų, iš kurių iškovojo 16 pergalių. Ir taip, viskas priklauso nuo vieno asmens – Vladislavas Koshel.

13256097_1890024851224452_1825783545409023646_n.jpg


1. Kokiu mitybos principu vadovaujatės?

Laikausi tokios taisyklės: valgyti reikia viską, kas natūralu su minimaliais priedais (pvz., prieskoniais, padažais ir pan. .) .
Reikia valgyti dažnai ir mažomis porcijomis, neapkraunant skrandžio. Turite suprasti, ko norite iš kūno – priaugti, numesti svorio arba išlikti tokios pačios formos.

2. Ar vitaminų ir mineralų suvartojimas padidėja jėgos ir kardio treniruočių metu?

Žinoma, vitaminų ir mineralų suvartojimas didėja bet kokio tipo treniruotėse. fizinė veikla. Su prakaitu išsiskiria mineralai, pagreitėja medžiagų apykaita, greičiau suvartojami vitaminai.



3 . Ar papildomas vitaminų vartojimas turi įtakos raumenų augimui ir jėgos padidėjimui?

Vitaminai neturi tiesioginės įtakos raumenų augimui ir jėgos padidėjimui, tačiau padidina imunitetą ir apskritai tonusą. . Ir tuo pačiu didėja žmogaus darbingumas. Nors kai kurie vitaminai padeda pasisavinti baltymus ir taip skatina sveikimą.

4. Ar jaučiate energijos trūkumą tais laikotarpiais, kai nenaudojate vitaminų-mineralų kompleksų? Kokių vitaminų ir mineralų kompleksų yra jūsų mityboje ir kaip jie veikia ištvermę, sportinius rezultatus, bendrą tonusą, nuotaiką?

 

12118599_1802114900015448_5784880620921366044_n.jpg

 

Vitaminus geriu ištisus metus, nes treniruojuosi nuolat ir tai darysiu visą gyvenimą. Priklausomai nuo sezono juos keičiu, bet dabar išvardinsiu būtiniausius vitaminus ir mineralus: vitaminas C (prieš treniruotę 500 mg, galima naudoti 1 g), kalcis (1 g per dieną) , žuvų taukai arba omega 3, magnis ir kalis. Be to, geriu šviežias sultis (daugiausia morkų-obuolių).
Apskritai negaliu pasakyti. kad nuo to mano jėgos plaka per kraštą, bet jaučiu, kad tonusas kyla ir nesergau daugiau nei 3 metus. Ir tai yra pagrindinis rodiklis, kad vitaminai veikia.

5. Kurį iš šių vitaminų rekomenduotumėte visiems? Ar maisto papildų vartojimo rekomendacijos skiriasi priklausomai nuo metų sezono?

Galiu patarti dėl vitamino C, vitaminų B grupė ir A, gerkite daug vandens. Riebalų rūgštis keičiu sėmenų aliejumi ir raudonąja žuvimi. Žinoma, galite nusipirkti vitaminų kompleksą, tačiau paprastai juose yra nedidelės dozės. Geriau kiekvieną vitaminą vartoti atskirai ir žiūrėti ant pakuotės nurodytą dozę. Aktyvaus gyvenimo būdo žmonėms reikia bent 3 kartus didesnės dozės nei tiems, kurie dienas leidžia namuose ar biure.
Žiemą natūraliai su maistu gauname mažiau vitaminų, todėl žiemą ir pavasarį reikia vartoti daugiau vitaminų ir mineralų dozės nei vasarą ir rudenį.




6. Kokių prekių ženklų ir prekių ženklų vitaminų ir mineralų kompleksų pasitikite?

Pirmiausia žiūriu į dozę, o ne į prekės ženklą. Tačiau vitaminus ir mineralus dažniausiai perku iš Amerikos sporto mitybos prekių ženklų, pvz., Optimalus maistas , BSN.

Turinys
  • 1. Kokiu mitybos principu vadovaujatės?
  • 2. Ar vitaminų ir mineralų suvartojimas padidėja jėgos ir kardio treniruočių metu?
  • 3 . Ar papildomas vitaminų vartojimas turi įtakos raumenų augimui ir jėgos padidėjimui?
  • 4. Ar jaučiate energijos trūkumą tais laikotarpiais, kai nenaudojate vitaminų-mineralų kompleksų? Kokių vitaminų ir mineralų kompleksų yra jūsų mityboje ir kaip jie veikia ištvermę, sportinius rezultatus, bendrą tonusą, nuotaiką?
  • 5. Kurį iš šių vitaminų rekomenduotumėte visiems? Ar maisto papildų vartojimo rekomendacijos skiriasi priklausomai nuo metų sezono?
  • 6. Kokių prekių ženklų ir prekių ženklų vitaminų ir mineralų kompleksų pasitikite?
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.