Facebook Pixel

Kvapų poveikis nervų sistemai

Kvapų poveikis nervų sistemai

Kvapų poveikis nervų sistemai – tai pats sudėtingiausias ir įdomiausias procesas, kurio metu geriausi visų šalių protai šimtmečius bandė tai išsiaiškinti. Kaip mus veikia kvapai? Kuo kvapai gali būti naudingi ar pavojingi psichikai ir fizinei sveikatai?
Aromatų veikimas toks daugialypis, kad jie naudojami įvairiems tikslams, kartais net priešingiems: kai reikia atsipalaiduoti ar nudžiuginti, suvilioti ar, priešingai, atstumti, užmegzti pašnekovą dalykiniam bendravimui. , nuraminti nervų sistemą ar paruošti organizmą dideliems krūviams ir pan.
Aromatai žmogaus gyvenime turi tokią pat reikšmę kaip spalva, garsas, šiluma.
Kvapų pagalba išmoko, kaip išgydyti žmogų ir valdyti jo psichiką.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.