Facebook Pixel

Goji uogos svorio netekimui

Goji uogos svorio netekimui

Goji uogų naudojimas skatina riebalų deginimą ir dabar ši savybė plačiai naudojama įvairiuose svorio metimo metoduose. Šiuolaikinių žmonių noras atrodyti gerai paskatino mokslininkų pasiekimus riebalų degiklių srityje. Kartu su sintetinių narkotikų gamyba tiriamos ir natūralios priemonės.

Goji uogos – tai natūrali priemonė, kurią gali naudoti absoliučiai visi.

Yra keli receptai, kaip vartoti goji uogas, čia yra populiariausi:

  • Išgerkite kasdienę uogų dozę. ir sudėkite į termosą, tada užpilkite 500 ml karšto vandens (ne verdančio vandens). Uogas reikia infuzuoti 30 minučių. Gėrimas geriamas po pusę stiklinės 2-3 kartus per dieną.
  • Visas šaukštas sausų uogų užplikomas 400 ml vandens. Nuoviras kartu su vaisiais geriamas 2 kartus per dieną: po 200 ml nevalgius ir 200 ml prieš vakarienę.
  • Į arbatą įdėkite 5-6 uogas, šis papildymas suteiks gėrimui naudos ir naujas skonis.

Goji sultys geriamos po 30 ml tuščiu skrandžiu prieš pusryčius ir 30 ml prieš pietus.

Goji uogos svorio metimuiBiotus internetinėje parduotuvėje galite įsigyti uogų, ekstrakto pavidalu arba sultys. Mūsų darbuotojai visada padės išsirinkti.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.