Facebook Pixel

Savos TM BIOTUS linijos pristatymas yra naujas įmonės pasiekimas

Savos TM BIOTUS linijos pristatymas yra naujas įmonės pasiekimas

BIOTUS savo klientams pristato savo prekės ženklo BIOTUS vitaminus ir maisto papildus. Pirmasis produktas buvo Omega 3 kapsulės, kurios prekyboje pasirodė balandžio 14 d. Vienos skardinės kaina prasideda nuo 93 UAH.

TM BIOTUS Omega 3 sudėtyje yra natūralių islandiškų žuvų taukų, visame pasaulyje žinomų kaip sertifikuotas aplinkai nekenksmingas produktas.

 

Naudingos Omega-3 savybės:

  • Palaiko gerą imuninę sistemą
  • Lėtina odos senėjimą.
  • Reguliuoja priešuždegiminį poveikį sąnarių ir raiščių funkcijos
  • li>
  • Gerina nervų sistemos veiklą ir smegenų veiklą
  • Padeda greičiau atsigauti po traumų
  • Teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistema

Įkūrėjai Olga ir Dmitrijus Grekulov įmonės rudenį planavo iš karto išleisti visą eilę vitaminų, tačiau dėl koronaviruso grėsmės ir visuotinio karantino juos privertė. pakoreguoti savo strateginius planus.

– Pirmosiomis karantino dienomis kilęs precedento neturintis ažiotažas dėl vitaminų lėmė, kad mūsų sandėlis greitai ištuštėjo. Prieš tai daug metų dirbome su Amerikos ir Europos gamintojais, visi pristatymai buvo gerai suplanuoti. Tačiau vitaminų ir kitų imunomoduliatorių paklausa išaugo visose šalyse, todėl tiekėjai gerokai sumažino įprastus į Ukrainą atvežamus kiekius“, – sakoDmytro Grekulovas.

Ir nusprendėme paspartinti. padidinti savo vitaminų gamybą, nors paleisti visiškai naują produktą, kai viskas sustoja, neatsiliepia telefonai, nedirba valstybinės įstaigos, spaustuvės, nėra specialistų gamyba buvo rizikinga ir pareikalavo daugiau sąnaudų nei planuota. visa eilė vitaminų. Bet mes tai padarėme, ir pirmieji produktai – Omega 3, cinkas ir vitaminas C jau sėkmingai parduodami, – patvirtina Olga Grekulova.

Šiuo metu įmonė planuoja išleisti daugiau nei 10 produktų metų, įskaitant juos kolageną, biotiną, vitaminą D3. Naujojo TM privalumai akivaizdūs: puiki žaliavų kokybė, patogios išleidimo formos, dozavimas pagal JAV protokolus, tačiau kaina gerokai mažesnė nei amerikietiškų gaminių.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.