Facebook Pixel

Geležis žmogaus organizmui / Geležis žmogaus organizme

Geležis žmogaus organizmui / Geležis žmogaus organizme

Lengvai pasiekiama naudojant Gentle Iron.
Iron Solgar / Zalizo Solgar lengvai gaunama organine forma.
Zalizo yra vienas svarbiausių mikroelementų žmogaus organizme . Žmogaus kūną reikia atkeršyti 3–5 g seilių. Didžiausia seilių dalis yra kraujo ląstelėse, esančiose hemoglobino, kuris dalyvauja pernešant deguonį, sandėlyje. , sėdmenys, širdies plakimai.
Zalizodeficitinę anemiją dažnai sukelia moterys , kurią sąlygoja menstruacijos. Taigi, dobai su menstruacijomis sunaudojama 10 50 mg seilių. Paklausos padidėjimas salėje taip pat stebimas nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Solgar ( Solgar lengvai prieinama geležis) užkariavo organinę formą (bisglicinatą seilių). Tsya formą lengva nešiotis ir nesukelia šalutinio poveikio iš šlunkovo pusės – žarnyno traktas (vidurių užkietėjimas).
Rekomendacijos nuo perkrovos: gyventi suaugusiems, įskaitant moteris nėštumo ir žindymo laikotarpiu, 1 kapsulė per dieną, kas valandą.>

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.