Avalon šampūnas

Kategorijos

Amerikos bendrovės „Avalon Organics“ produktai dabar yra Ukrainoje. Paimkite, pavyzdžiui, „Avalon Organics“ šampūnus.

Jų sudėtyje nėra kenksmingų cheminių medžiagų, o tik natūralios medžiagos. . Pavyzdžiui: alyvuogių, levandų aliejai, medetkų, ramunėlių ir laukinių javų šaknų ekstraktai ir kt.

Kiekvienas iš šių komponentų išsprendžia konkrečią problemą.

Apsaugokite  plaukų pažeidimą, sustiprina jojobos aliejaus, kviečių, alavijų, įtrauktų į  šampūnų sudėtį, struktūrą.

Vitaminas E suteikia apimties ir puikiai drėkina.

Avalon Organics šampūnai, kurių sudėtyje yra alyvuogių aliejaus ir  vynuogių kauliukai – tiesiog Dievo dovana pažeistiems ir sausiems plaukams,

jos atkuria  odos pusiausvyrą ir prisotina plaukus reikiama drėgme.

Ramunėlių ekstrakto eterinis aliejus pašalina riebalų perteklių. , todėl šis šampūnas bus naudingas riebiems plaukams.

Šampūnas su biotino kompleksu, susidedantis iš vitamino B ir didžiulio kiekio baltymų, gydomųjų aliejų, ekstraktų ir vitaminų, jis  storina, stiprina plaukų struktūrą plaukų stiebas ir šaknis, pilnai maitina ir daro juos paklusnius.

Šampūnai turi malonų aromatą ir gydomąjį poveikį, nes. reguliariai naudojant, problemos, susijusios su plaukais ar galvos oda, palaipsniui išnyksta.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Straipsnio komentarai
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.