Cyto Pharma – kokybė ir natūralumas

Kategorijos

Šiek tiek istorijos

В 1971 metais Cyto Pharma pradėjo savo veiklą. Ji specializavosi vaistų gamyboje. Remiantis kelių dešimtmečių prekės ženklo veikla, įrodyta, kad jų gaminiai yra kokybiški gaminiai su natūraliomis medžiagomis. Laikui bėgant, „Cyto Pharma“ produktai buvo vertinami sveikos gyvensenos vartotojų visame pasaulyje.

Apie mus span>

Cyto Pharma yra pasaulinė farmacijos ir medicinos pramonės lyderė ir įmonė, turinti aukštos kokybės produktus, pasaulinį pripažinimą ir keturiasdešimties metų patirtį šioje pramonėje.

Bendrovė yra didžiausia tokios medžiagos gamintoja pasaulyje kaip amigdalinas. Tai unikalus priedas, pagamintas iš vaisių branduolių. Taip pat galite susidurti su kitu šio produkto pavadinimu, pvz., Laetrile, vitaminu B17 arba Amygdalin. Tačiau dažniausiai vartojamas pavadinimas yra vitaminas B17.

Kitų prekių ženklų, kurie gamina amigdaliną, nėra kokybės, grynumo ir struktūros. . „Cyto Pharma“ yra įsipareigojusi teikti tik geriausius papildus ir vaistus, kad palaikytų savo klientų sveikatą.

Bendrovės tikslas – kurti natūralius produktus su geriausiais kokybė, laikantis visų gamybos standartų.

Apie gaminį

Kadangi Cyto Pharma gamyba paremta vitamino B17, amigdalino, gamyba, tuomet verta apie tai pakalbėti plačiau.
Šis papildas yra unikalus dietinis maisto produktas, susidedantis iš dviejų gliukozės molekulių, vandenilio cianido rūgšties molekulės ir analgetiko molekulės. . Šių komponentų yra natūraliuose produktuose, tokiuose kaip uogos ir vaisiai, dobilai ir pupelės.
Dėl gydomųjų savybių amigdalinas padeda žmonėms kovoti su navikais. Todėl jis vadinamas priešnavikiniu vitaminu. Laboratoriniai tyrimai įtikino mokslininkus, kad B17 gali praturtinti naviko pažeistas vietas deguonimi ir taip padidinti tradicinio gydymo veiksmingumą. Tačiau gavę tyrimų rezultatus mokslininkai pastebėjo kitokį poveikį vėžiniams navikams. Todėl negalima teigti, kad amigdalinas sunaikina ląsteles 100 %.

Vitaminą B17 taip pat rekomenduojama vartoti kaip profilaktinę priemonę tiems, kurie serga širdies ir kraujagyslių ligomis. Amigdalinas gerina medžiagų apykaitą ir stiprina imuninę sistemą. Produktą sudaro keletas natūralių ir naudingų ingredientų: magnio, mikrokristalinės celiuliozės ir abrikosų kauliukų ekstrakto.
Dauguma ekspertų rekomenduoja kasdien suvalgyti nuo 24 iki 35 branduolių per dieną. Be kitų produktų, kuriuose galite rasti amigdalino, yra daiginti kviečiai ir grikiai. Tačiau perdirbti grūdai praranda vitaminines savybes. Tačiau terminio apdorojimo metu vitaminas B17 gali atlaikyti iki 300 laipsnių Celsijaus. B17 taip pat yra braškių ir aviečių sėklų. Mokslininkai šiose uogose taip pat nustatė priešvėžinį agentą ellago rūgštį.

Aukščiau minėtas vitamino B17 pavadinimas letrilis yra tai iš dalies sintetinis amigdalino darinys . Verta atskirti šių dviejų medžiagų skirtumus:

  1. amigdaliną – abrikosų kauliukai ;

  2. letrilis - farmacijos pramonės produktas;

 Bendrovės pasiekimai

Vadaujama biochemiko Ernesto Krebso, kuris prisidėjo prie produktų, būtent identifikuojant vitaminą B17 iš abrikosų kauliukų, Cyto Pharma buvo pirmoji įmonė, gavusi licenciją šiam produktui. Jis taip pat  kūrė formules, sukūrė procesą, sugalvojo amigdalino gamybos metodus ir technologijas

Ši įmonė pati atlieka mokslinius tyrimus, turi didžiulę gamybą ir aukštą pardavimo lygį. Taip pat „Cyto Pharma“ gali būti pavyzdžiu kaip įmonė, kuri stebi savo produktų kokybę ir inovacijų diegimą.

Straipsnį parašė „Biotus“ personalo rašytojas. 

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Straipsnio komentarai
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.