Vitamino B trūkumas

Kategorijos

B vitaminai – tai, galima sakyti, yra fizinės sveikatos ir grožio pagrindas, o kas gali būti svarbiau moteriai? Bet kokio amžiaus kiekviena moteris nori atrodyti gerai ir B grupės vitaminų. Būtent šie vitaminai yra atsakingi už gerą medžiagų apykaitą ir tinkamą riebalų bei angliavandenių deginimą.

Šioje grupėje yra keletas vitaminų rūšių, jie įvairiai saugo organizmą, o jų trūkumas taip pat sukelia įvairių bėdų žmogui.

Šiek tiek daugiau apie simptomus, rodančius, kad trūksta vienokio ar kitokio vitamino B:

B1 – šaltkrėtis ir nuolatinis šaltkrėtis, traukuliai ir vidurių užkietėjimas.

B2 – gleivinės uždegimas, diskomfortas sąnariuose.

B5 – apatija ir jėgų stoka net atlikti kasdienius namų ruošos darbus.

В6 – nuovargis ir prastas miegas.

B9 (folio rūgštis) – ankstyvi žili plaukai, atminties sutrikimai.

B12 – kepenų padidėjimas ir diskomfortas žarnyne, jei periodiškai skamba ausys ir atsiranda lėtinis nuovargis, nedelsdami kreipkitės į gydytoją.

Atminkite, kad pakankamas vitaminų kiekis padės susidoroti su bet kokia stresine situacija, taip pat leidžia puikiai atrodyti ir jaustis puikiai.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Straipsnio komentarai
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.