Facebook Pixel

būdai užsiauginti nagus

būdai užsiauginti nagus

Kiekviena moteris galvoja apie savo nagų grožį. Kadangi dabar, labiau nei bet kada, natūralumas yra madingas – užsiaugink ilgus nagus – užduotis numeris vienas. Yra keletas būdų, kaip atkurti buvusį nagų grožį ir ilgį. Pabandykime išsiaiškinti, kuris iš jų bus efektyviausias.

Kad tai padarytumėte, pirmiausia turite išsiaiškinti, ko jūsų organizmui trūksta.

Yra daug priežasčių, kodėl nagai lūžinėja – prasti ar netaisyklinga mityba, vitaminų trūkumas organizme ir nuolatinis mechaninis stresas, kurį mūsų nagai patiria kiekvieną dieną. Tinkama mityba padės ištaisyti situaciją. Žinoma, pirmiausia tinkama mityba. Mūsų mityba visada atsispindi mūsų odos ir nagų būkle. Pagal jų išvaizdą visada galite nustatyti, kokių vitaminų mūsų organizmui trūksta. Valgykite daugiau daržovių, vaisių, riešutų, keptą maistą keiskite virtu (arba garuose), kepimui naudokite alyvuogių aliejų.

1 būdas. Gerkite daug vandens. Organizmas, gavęs paros normą vandens (1,5-2 litrai), atrodo sveikiau, pastebimai pagerėja veido spalva, nes. oda nuolat maitinama ir drėkinama.

2 būdai. Aliejų naudojimas taip pat laikomas veiksmingu būdu pagerinti nagų būklę. Maudymasis aliejais arba aliejais į odelę yra vienas efektyviausių būdų sustiprinti nago plokštelę. Tam puikiai tinka abrikosų aliejus arba alyvuogių, migdolų, ricinos aliejus.

3 būdai. Vitaminai. Žinoma, be jų neapsieisi. Juk mūsų organizmas ne visada su maistu gali gauti visų reikalingų vitaminų ir mineralų. Todėl verta į savo mitybą įtraukti papildų. Kokie vitaminai bus veiksmingiausi nagų augimui ir stiprinimui? Visų pirma, visi vitaminai ar vitaminų kompleksai, kuriuose yra vitamino B. Pavyzdžiui, Biotinas – vienas iš pagrindinių nagų sveikatos palaikymo elementų. Biotinas iš gamintojo Solgar – veiksminga priemonė, galinti sustabdyti plaukų slinkimą. Žinoma, vieną biotiną padaryti sunku. Ekspertai rekomenduoja vartoti vitaminus kompleksuose – tada jų efektyvumas padidėja daug kartų. Vienas iš tokių kompleksų yra "Oda, nagai, plaukai" pateikė Now Foods – populiariausias šiandien produktas, kuriame yra visų B grupės vitaminų, reikalingų nagų lūžinėjimui ir normaliam jų augimui – vitaminai A, E, C, cinkas, varis, L-prolinas, L-lizinas ir kt.

4 būdas.Kitas, galima sakyti, liaudiškas būdas – rankų vonios. Trapių nagų profilaktikai labai populiaria priemone laikomos vonios su alyvuogių ir citrinų aliejumi nagams. Norėdami tai padaryti, 10-15 minučių įdėkite pirštų galiukus į iki patogios temperatūros įkaitintą aliejų. Tokia paprasta procedūra sustiprins nago plokštelę ir padės nagams ilgiau išlikti tvirtiems.

5 būdas. Pastaruoju metu populiarumą atgavo parafino terapija. Parafino terapija – viena veiksmingiausių priemonių  žiemos laikotarpiu. Parafinas, apgaubiantis rankas, prisotina odą naudingomis medžiagomis, stiprina nagus. Jei procedūrą atliekate reguliariai, ji turi kumuliacinį ir ilgalaikį poveikį, kuris pastebimas jau iš pirmo karto. Šią procedūrą galima atlikti tiek namuose, tiek specializuotose patalpose su meistru. Antrasis variantas padės labiau atsipalaiduoti ir pasitikėti profesionalais.

6 būdas. Žinoma, nepamirškite ir įprasto manikiūro. Manikiūras yra neatsiejama kiekvienos merginos savitarnos procedūros dalis. Juk manikiūras moteriai – ne tik kosmetinė procedūra, bet ir laikas atsipalaiduoti bei pailsėti nuo rūpesčių, pabendrauti apie smulkmenas. Pagrindinis – Rask savo" valdyti ir stebėti jo apsilankymų dažnumą – bent kartą per 2-3 savaites. Ir tada rutina pavirs malonia pramoga.

7 būdas. Na, o pabaigai, nepamirškite elementarios rankų priežiūros – dažniau naudokite rankų kremą, mūvėkite pirštines, stenkitės riboti kontaktą su cheminėmis medžiagomis. reiškia, nenaudokite nagų kaip atsuktuvo ar batų segtuko.  Ir tada pamatysite rezultatą – sveikatos, tvirtų nagų!

 

 

 

 

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.