Facebook Pixel

Biosil - grožis bet kuriame amžiuje!

Biosil - grožis bet kuriame amžiuje!

Kiekviena moteris rūpinasi savo plaukų grožiu. Net jei jaunystėje plaukai tankūs, žvilgantys ir gražūs, sulaukus 40 metų gali prasidėti nemalonūs pokyčiai. Su amžiumi mūsų organizmas mažina tam tikrų medžiagų gamybą, todėl į šį faktą reikia atsižvelgti formuojant mitybą, taip pat renkantis vitaminų kompleksus ir maisto papildus.

Deja, ne visos naudingos medžiagos gali gauti tik iš maisto ir čia padėti kosmetinėms procedūroms, vitaminų kompleksams ir preparatams.

Daug žinoma apie teigiamą kolageno poveikį plaukų, nagų, odos būklei. ant sąnarių. Biosil – tai kolageno generatorius organizme.

Biosilis stiprina kaulinį audinį ir sąnarius (puiki artrito profilaktika), stiprina plaukus ir nagus, daro odą lygią, pašalina raukšles ir pagerina veido spalvą.

Internetinė Biotus parduotuvė siūlo įsigyti Biosil iš Natural Factors. Šio prekės ženklo produktai turi puikių vartotojų atsiliepimų, praėjo visus būtinus klinikinius tyrimus ir yra vieni aukščiausios kokybės pasaulyje.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.