Facebook Pixel

Koronavirusas [COVID-19] – svarbiausia, ką reikia žinoti!

Koronavirusas [COVID-19] – svarbiausia, ką reikia žinoti!

BIOTUS pristato vaizdo įrašo apie COVID 19 virusą vertimą, kuris „YouTube“ sulaukė daugiau nei 22 000 0000 peržiūrų. Vaizdo įrašą nufilmavo kanalas & nbsp; Kurzgesagt – Trumpai tariant, jis jau išverstas į kelias kalbas ir dabar pasiekiamas mums.

Šis vaizdo įrašas toks geras, kad net vaikai gali (ir turėtų) jį žiūrėti! Šiame vaizdo įraše išsamiai ir prieinamiausia forma aprašoma, kas iš tikrųjų vyksta, taip pat atsakoma į klausimus:

  • Kaip virusas užkrečia žmogų?
  • Kuris kelias ar virusas užtrunka? nuo patekimo į mūsų kūną momento iki visiško užsikrėtimo ar pasveikimo?
  • Kaip žmogaus imuninė sistema reaguoja į virusą?
  • Koks yra pagrindinis COVID19 pavojus ?
  • Kaip neleisti virusui plisti

Vaizdo įraše paprastai ir aiškiai paaiškinama, kodėl mums reikia karantino: greita pandemija, tuo pačiu metu užsikrečia daug žmonių. Jei skaičius bus per didelis, sveikatos priežiūra negalės su tuo susidoroti. Neužteks išteklių, tiek medicininės įrangos, tiek specialių prietaisų, kurie turėtų padėti. Žmonės mirs nepagyję. Ir kuo daugiau gydytojų sirgs, tuo labiau kris medicininės priežiūros lygis. Jei taip bus, tuomet teks priimti baisius sprendimus – kas gyvens, o kas ne. Norėdami to išvengti, pasaulis, tai yra, mes visi    turėtume padaryti ką nors, kas sulėtintų pandemiją»

Vaizdo įraše taip pat aprašomi konkretūs veiksmai, kurių turėtumėte imtis, kad apsaugotumėte save ir savo šeimą nuo infekcijos –   „Kad ir kaip banaliai tai skambėtų, geriausia, ką galime padaryti, tai nusiplauti rankas. Muilas yra gana galingas ginklas. Koronavirusas slepiasi vadinamajame „riebalų sluoksnyje“. Muilas ištirpina šiuos riebalus. Kitas žingsnis bus socialinis atsiribojimas, kuris nėra labai gražus, bet būtinas. Tai reiškia: jokių apkabinimų, jokių rankų paspaudimų. Aukštesniu lygmeniu turime užraktus, kurie gali reikšti viską nuo kelionių draudimų iki tiesioginės buvimo namuose taisyklės.“

Ir atminkite: tokiomis dienomis viskas yra mūsų rankose, kaip ir dabar. tiesiogine prasme ir nešiojamas! Taigi nusiplaukite rankas ir būkite sveiki. Jūsų, BIOTUS – oficiali vitaminų rezidencija

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.