Facebook Pixel

Ar turėčiau duoti vaikui vitaminų?

Ar turėčiau duoti vaikui vitaminų?

Dabar vaikai susiduria su trimis precedento neturinčiais klausimais apie sveiką mitybą:

1.       Maisto, kurį valgome, maistinė vertė mažėja dėl žemių išeikvojimo ir šiuolaikinių ūkininkavimo metodų.

2.       Šiuolaikinis gyvenimas pilnas supakuoto maisto ir greito maisto, mankštos stokos, dirbtinių priedų, neleidžiančių vartoti pakankamai būtinų maistinių medžiagų.

3.       Dėl didžiulio aplinkos teršimo greičio atsiranda poreikis papildomai gauti vitaminų ir mineralų, kurie apsaugotų, maitintų ir palaikytų normalią vaiko raidą.

Taigi, viena vertus, – vaikai gauna daug mažiau maistinių medžiagų su maistu, kurį valgo, o kita vertus – šių maistinių medžiagų poreikis didėja, siekiant apsaugoti juos nuo žalingo aplinkos poveikio, toksinų ir kitų teršalų, su kuriais susiduria mūsų vaikai.

Gyvenimo būdas , kuriame yra nuolatinis trūksta maistinių medžiagų, yra per daug cukraus, sočiųjų riebalų, cheminių priedų, neigiamai veikia vaikų psichinę raidą ir imunitetą.

Visų šių veiksnių derinys sukuria kliūtis visavertei & nbsp; fizinis ir protinis vaiko vystymasis, jo imuninė sistema.

Šią spragą galima užpildyti kasdien suvartojant bent būtinų vitaminų ir mineralų, taip pat omega riebalų rūgščių. Mūsų parduotuvėje rasite geriausius subalansuotus vitaminus vaikai jūsų vaikai tiek kompleksuose, tiek monovitaminuose, kad kompensuotų kurio nors vieno elemento trūkumą, taip pat Žuvų taukai vaikams, kuriame yra viskas Omega 3 riebalų rūgštys yra būtinos vaikų smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos vystymuisi. Būkite sveiki ir pasirinkite teisingai!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.