Facebook Pixel

Derma E – kodėl ši kosmetika?

Derma E – kodėl ši kosmetika?

Derma E 1984 m. įkūrė Davidas Sternas ir dr. Linda Miles, siekdami didžiulio noro pasiūlyti aplinkai nekenksmingą – tikslinga ir efektyviausia kosmetika visų tipų odai, turinčiai įvairių problemų. Šiai dienai šis šūkis yra pagrindinis įmonei: gaminti ekologišką ir efektyvią kosmetiką veidui ir kūnui, kad moteris būtų patraukli ir pasitikinti savimi!

Įmonė Derma E siūlo daugiau nei 90 unikalių veido, kūno ir rankų priežiūros produktų. Vitaminais ir antioksidantais praturtinta gydomoji kosmetika įvairioms odos problemoms spręsti.  Kiekvieną komponentą asmeniškai suprojektavo dr. Linda Miles ir pagamino gamykloje, kuri vis dar priklauso šeimai. Įmonė įsikūrusi Pietų Kalifornijoje, JAV.

Kaip medicinos mokslų daktarė, dr. Linda Miles,  tiki antioksidantų ilgaamžiškumo teorija. Ji sukūrė kosmetikos liniją, kuri apsaugo nuo oksidacinio streso & nbsp; ir su amžiumi susiję odos pažeidimai. Produktai, skirti veido oda sukurta naudojant  stiprius antioksidantus, tokius kaip astaksantinas, piknogenolis, Ester C ir   vitaminas E.  Derma E naudoja vitaminus ir augalines medžiagas, kad išspręstų įvairias odos problemas, tokias kaip pigmentacija, amžiaus dėmės, randai, spuogai.

Derma E yra aistringa sveiko gyvenimo būdo šalininkė, siekianti sveiko gyvenimo. oda, sveika aplinka  aplinka ir sveikas pasaulis!

Naudodami Derma E kosmetiką drėkinate odą nenaudodami parabenų, ftalatų, GMO, glitimo, natrio, laurisulfato, vazelino, mineralinių aliejų ir dažiklių .

Visi produktai yra 100 % vegetariški ir niekada nebuvo išbandyti su gyvūnais.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.