Facebook Pixel

Kad blakstienos būtų ilgos ir sveikos!

Kad blakstienos būtų ilgos ir sveikos!

Visi esame ne kartą pastebėję kūdikių ilgas tankias blakstienas, nuo kurių neįmanoma atitraukti akių ir apie kurias svajoja kiekviena suaugusi mergina. Išpildyti šį norą gana paprasta! Blakstienų ilgį galite padidinti nenaudodami kenksmingų cheminių medžiagų, bet naudodami natūralius ingredientus.

Vienas iš labiausiai paplitusių metodų, kuris tuo pačiu yra gana paprastas &mdash ; blakstienų drėkinimas žalioji arbata. Šis gėrimas turi naudingų junginių — flavonoidų. Jie padeda pagerinti blakstienų augimą. Užvirinkite puodelį arbatos, leiskite atvėsti iki kambario temperatūros ir vatos tamponu užtepkite ant blakstienų srities.  

Taip pat naudinga blakstienų sveikatai citrinų eterinis aliejus. Veikia kaip antiseptikas ir apsaugo blakstienas nuo mikrobų. Prieš tepdami, praskieskite alyvuogių aliejus, kuri apsaugos jūsų blakstienas nuo lūžinėjimo ir suteiks natūralaus blizgesio.

Taip pat geri pagalbininkai blakstienų sveikatai ir grožiui yra serumas. Jie padeda sustiprinti blakstienų svogūnėlius, todėl neleidžia jiems iškristi. Serumui reikės kokosų aliejaus pridėjus lašelį levandų eterinis aliejus. Kokosų aliejus sustiprins blakstienas, nes jame yra riebalų rūgščių, o levandos padidins plaukų folikulų skaičių.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.