Plaukams, kūnui ir veidui – kokosų aliejus

Plaukams, kūnui ir veidui – kokosų aliejus

Kokosų aliejus yra viena populiariausių, universaliausių ir nebrangiausių grožio produktų, naudojamų plaukams, veidui ir kūnui. Natūralus ir labai efektyvus produktas, naudojamas kosmetologijoje ir kulinarijoje. Kosmetologijai – šalto spaudimo aliejus, karšto spaudimo aliejus naudojamas maistui.

Kokosų riešutai aliejus plaukams geriau naudoti nerafinuotą. Įtrinkite aliejumi į galvos odą, tada paskirstykite ant sausų plaukų, palaikykite 30 minučių iki 1,5 valandos, apvyniodami galvą rankšluosčiu. Kaukė labai lengvai nuplaunama vandeniu ir šampūnu. Plaukai taps žvilgantys ir atrodys puikiai. Jei neturite noro ir laiko ilgai laikyti aliejaus ant plaukų, galite jį tepti 10-15 minučių prieš kiekvieną šampūną.

Kūnui ir veidui tai bus efektyviau naudoti rafinuotą kokosų aliejų. Šis produktas lengvai ir greitai įsigeria į odą, todėl ji tampa lygesnė ir aksominė. Tai puiki priemonė dekoltė, rankų, kojų, nagų ir odelių priežiūrai. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip odos priemonė nuo nudegimo saulėje, taip pat siekiant tolygesnio ir gražesnio įdegio.

Į veido kremą įlašinkite porą lašų kokosų aliejaus ir tai padės išlyginti raukšles.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.