Facebook Pixel

Folio rūgštis plaukų problemoms gydyti

Folio rūgštis plaukų problemoms gydyti

Kam patinka blankūs ir šiurkštūs plaukai? Jei jūsų plaukai susilpnėjo ir labiau slenka  – tai turėtų kelti susirūpinimą. Plaukų išvaizda, tankumas, blizgesys ir švelnumas yra pagrindiniai išoriniai žmogaus sveikatos rodikliai.

Problemos su plaukais gali rodyti, kad reikia vartoti folio rūgšties papildus. Deja, ne visuose paruoštuose vitaminų kompleksuose yra šios svarbios medžiagos, todėl sezoninį vitaminų rinkinį turite sudaryti kartu su specialistu.

Ką daryti vartojant folio rūgštį? Išgėrę vaistų kursą pastebėsite ženkliai paspartėjusį plaukų augimą, nustojus slinkti, pagerėti plaukų stiebai (net ir vizualiai plaukai atrodys geriau).

Rūpinimasis savo kūnu reikalauja dėmesio. sau. Pastebėkite išorinius pokyčius, įsiklausykite į savo norus ir nenorą, nes pernelyg dažnai nuovargį siejame su tinginimu, išvaizdos pablogėjimu – dėl amžiaus ir kt. Prevencinės priemonės visada veiksmingesnės ir, svarbiausia, pigesnės nei kova su ligomis ir jų pasekmėmis. 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.