Facebook Pixel

Gliukozaminas sportininkams. 2016 m. ir nauji rimtų problemų sprendimai

Gliukozaminas sportininkams. 2016 m. ir nauji rimtų problemų sprendimai

Profesionalių sportininkų dažnos traumos ir įvairūs sąnarių sutrikimai sprendžiami priešuždegiminių vaistų, taip pat vitaminų, tokių kaip gliukozamino sulfatas, gliukozaminas ir kalcis ir kt., pagalba.

2016 m. nebereikia sąnarių patologijų ir traumų, griebtis chirurginio tirpalo ar steroidų, nes yra švelnesnių gliukozamino preparatų su įvairiais priedais, kurie nesukelia šalutinio poveikio.

Fizinio krūvio metu , kurie yra nuolatiniai sportininkams, su amžiumi susidėvi kremzlės audinys, dėl kurio atsiranda profesinių ligų ir traumų. Pagrindinė gliukozamino funkcija organizme (o nedideliais kiekiais jis gaminamas kremzlės ląstelėse) – skatinti ilgų cukraus grandinių, reikalingų kremzlinio audinio atstatymui, gamybą. Gliukozamino trūkumas kompensuojamas specialių preparatų pagalba, kuriuos dabar galima įsigyti iš specializuotų internetinių mažmenininkų, tokių kaip Biotus.  

Dažniausiai gliukozamino trūkumą pajunta būdami pensinio amžiaus, tačiau profesionalių sportininkų atveju šis procesas prasideda daug anksčiau, todėl profilaktiškai vaistą rekomenduojama vartoti 2-3 kartus per metus. .

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.