Facebook Pixel

Gripas A (H1N1). Vitaminų atsargos

Gripas A (H1N1). Vitaminų atsargos

2016 m. gripas Ukrainoje tik įgauna pagreitį, o susirgimų skaičius sparčiai auga. Padėtį apsunkina tai, kad įprasta SARS profilaktika nuo šios gripo atmainos neapsaugo. Marlės tvarsčiai taip pat nėra labai patikima apsaugos priemonė. Ką daryti? Stiprinkite imunitetą naudodami vitaminus imunitetui palaikyti ir vitaminus nuo peršalimo.
Vitaminas C
Mes visi esame įpratę vartoti vitaminą C, kad išvengtume SARS, įskaitant gripą. Pirmą kartą šio vitamino poveikį tyrė Paulingas 1970 metais. Mokslininkas įrodė, kad vitaminas C neleidžia virusui patekti į ląsteles ir gerina imunitetą. Askorbo rūgšties vartojimas sumažina ligos trukmę ir padeda išvengti komplikacijų, o tai labai svarbu 2016 m. kiaulių gripo atveju Ukrainoje.
Vitaminas B2
B2 (riboflavinas) aktyvina medžiagų apykaitos procesus, didina. ląstelių energijos gamyba, taip didinant vietinį ir bendrą imunitetą.
Vitaminas A
Vitaminas A (retinolis) padidina leukocitų kiekį kraujyje ir sustiprina gleivinės barjerines funkcijas, taip sustiprindamas vietinį imunitetą. SŪRS profilaktikai būtina vartoti retinolį.
Mokslininkų tyrimų rezultatai įrodė vitaminų veiksmingumą kovojant su gripu tik ilgai vartojant. Vitaminai turi būti vartojami kompleksiškai racionaliomis dozėmis. Natūralių kompleksinių preparatų, kurie padės susidoroti su A (H1N1) gripu, galite įsigyti čia.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.