Facebook Pixel

Kaip Goji padeda numesti svorio

Kaip Goji padeda numesti svorio

Goj uogosir įgauna vis didesnį populiarumą tarp kitų svorio metimo supermaisto produktų. Reguliariai naudojant šios uogos stebuklingai padeda pašalinti nemigą, nuotaikų svyravimus, o svarbiausia – gerina medžiagų apykaitą, taip mažindamos svorį ir normalizuodami hormonų lygį.

 

Nenuostabu, kad jie vadinamas geriausiu būdu numesti svorio, nes kompozicijoje:

 

  • 19 aminorūgščių, kurios yra nepakeičiamos mūsų organizmui;

  • 21 mineralas (kalis ir geležis, kalcis ir varis, manganas ir fosforas, cinkas, selenas);

  • vitaminai B grupės, nikotino, askorbo rūgšties, tokoferolio, betaino;

  • riebalų rūgštys, pvz., Omega-3, -6, -9;

  • antioksidantai;

  • 4 polisacharidai ir kt.

Įvairiose svetainėse rašoma: in norint numesti svorio, nereikia keisti mitybos, tiesiog pridėkite daugiau uogų. Tuo pačiu metu jie sako, kad per mėnesį galite numesti iki 10 kg per mėnesį. Bet jei tai būtų taip paprasta, tai seniai visi būtų liekni ir neturėtų problemų su antsvoriu.

Tačiau realybė kitokia. Kaip jau supratome, goji uogose yra daug antioksidantų. Ką daro šie antioksidantai? Jie padeda pagreitinti riebalinio audinio irimo procesą ir energijos išsiskyrimą. Tinkamos mitybos ir fizinio aktyvumo laikymasis padės jūsų kūnui tapti lieknesniam, o goji uogos suteiks jėgų ir energijos.

 

Pagrindinis skirtumas tarp goji uogos ir nuo savęs kankinimo dietomis – kad tibetietiškos uogos prisotintų organizmą reikiamu vitaminų ir mineralų kiekiu.

Kaip naudoti goji uogas?

Tibete uogos dedamos į pagrindinius patiekalus, taip pat daromas vynas. Dabar yra daug įvairių būdų, kaip šias uogas naudoti savo mityboje.

Jų galima dėti į šviežias sultis, dribsnius, pagrindinius patiekalus, varškę ir jogurtus. Vienas populiariausių receptų yra arbata iš uogų – paros dozę Tibeto raugerškio (taip liaudyje vadinama) užplikysite 600 ml karšto vandens – ir po pusvalandžio jau galite gerti. Daugelis žmonių taip pat naudoja uogas kaip skanų kokteilių, džiovintų vaisių mišinių ar rytinių dribsnių priedą.

 

Atsargumo priemonės

 

Apie tibetiečių kalbos naudą uogos svorio netekimui daug pasako. Bet ar jie nėra kenksmingi?

 

Moksliniai ekspertai čia sakoma, kad norint greičiau numesti svorio nereikėtų didinti produkto paros dozės.

Kitas svarbus dalykas – klastotės. Jei norite pasiekti norimą efektą, neturėtumėte taupyti. Sulieknėsite ne dėl to, kad pradėjo veikti naudingosios uogų savybės, o dėl nuolatinio pykinimo, viduriavimo, intoksikacijos ir apsinuodijimų, kurie alina jūsų organizmą.  

 

Taip , goji uogos yra natūralus produktas, kuris yra puikus maisto papildas. Tačiau neturėtumėte jų naudoti nėščioms moterims, maitinančioms motinoms ir žmonėms, linkusiems į alergiją tam tikriems maisto produktams ir žydintiems augalams.

Turinys
  • Kaip naudoti goji uogas?
  • Atsargumo priemonės
  • Apie tibetiečių kalbos naudą uogos svorio netekimui daug pasako. Bet ar jie nėra kenksmingi?
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.