Facebook Pixel

Kaip atsikratyti psoriazės?

Kaip atsikratyti psoriazės?

Kas yra psoriazė?

Tai labai dažna odos liga, kuriai būdingas bėrimas ir odos pleiskanojimas, kurį sukelia didelis negyvų susikaupimas. odos ląstelės. Žvynelinė gali ne tik paveikti odą, bet ir sukelti uždegimines artrito formas ir paveikti nagų būklę.

Psoriazės pažeidimai atrodo kaip paraudęs bėrimas arba balkšva danga. Psoriazė dažniausiai atsiranda ant riešo, alkūnių, kelių, sėdmenų ir kulkšnių; ir dėl pakartotinio sužalojimo. Ant nagų žvynelinė pasireiškia dėmių ar taškelių pavidalu, nagai gali pasidengti vagelėmis arba pasikeisti spalva. Psoriazė taip pat gali pažeisti sąnarius ir sukelti psoriazinį artritą.

Psoriazės priežastys?

Psoriazę sukelia negyvų ląstelių kaupimasis viršutiniame kūno sluoksnyje. oda per greitai. Sergant šia dermatoze, odos ląstelių dalijimasis vyksta beveik trisdešimt kartų greičiau. Kadangi jie nespėja visiškai subręsti, prarandami tarpląsteliniai kontaktai. Dėl to susidaro būdingos žvyneliai. Žvyneline suserga žmonės, turintys tam tikrą genetinį polinkį. Šios ligos genetinį ryšį patvirtina ir stebėjimas, kurio metu nustatyta, kad 36% sergančiųjų žvyneline šeimose vienas ar keli artimieji taip pat yra užsikrėtę žvyneline. Nors psoriazės priežastis gali būti genetinė, yra keletas veiksnių, galinčių sukelti arba prisidėti prie psoriazės išsivystymo, tarp jų: baltymų trūkumas organizme, žarnyno toksikozė, kepenų funkcijos sutrikimas, alkoholio vartojimas, per didelis gyvūnų vartojimas. riebalai, įvairūs mitybos veiksniai ir stresas.

Psoriazės mityba. Kokios dietos reikėtų laikytis sergant šia liga?

Apribokite suvartojamo cukraus kiekį ir padidinkite skaidulų turinčio maisto, pvz., daržovių, pupelių, vaisių  ir nesmulkintų grūdų, kiekį. Maistinės skaidulos padės iš žarnyno pašalinti toksinus, kurie gali sukelti psoriazę.

Apribokite mėsos ir gyvulinių riebalų suvartojimą ir padidinkite gėlavandenių žuvų (lašišos, skumbrės, silkės, otų ir kt.) . Žmonių, sergančių psoriaze, oda gamina daug daugiau nei įprastai patogenų, vadinamų leukotrienais (uždegimo mediatoriais). Šie toksiški patogenai gaminami iš arachidono rūgšties. Kadangi arachidono rūgštis randama tik gyvūnų audiniuose, būtina apriboti gyvūninės kilmės produktų, ypač mėsos, gyvulinių riebalų ir pieno produktų, vartojimą.

Venkite vartoti alkoholinius gėrimus, nes žinoma, kad alkoholis žymiai pablogina psoriazę. Alkoholis turi tokį poveikį psoriazei, nes padidina toksinų pasisavinimą žarnyne, o tai gali paskatinti psoriazės vystymąsi.

Dieta gali padėti atsikratyti psoriazės. Žurnalo Maisto alergija rekomendacijų laikymasis gali žymiai sumažinti psoriazės simptomus. Ypač pabrėžiu Revitalx, Natural Factors High Quality Nutrient Powder Mix naudojimo svarbą. Šis produktas buvo sukurtas Michael Lyon, MD, ir yra specialiai sukurtas kaip puikus svarbių maistinių medžiagų šaltinis, kartu palaikantis virškinimo trakto pusiausvyrą ir detoksikuojantis organizmą. Rekomenduojama vartoti po dvi porcijas per dieną.

Kokius maisto papildus galiu vartoti sergant žvyneline (dėl psoriazės simptomų)?

Pagrindiniai papildai. Didelės dozės vitaminų ir mineralų formulė; Vitaminas D3 2 000–5 000 TV; Žuvų taukai, EPA+DHR 1 000–3 000 mg per dieną.

Žuvų taukuose gausu eikozapentaeno rūgšties (EPA) ir dokozoheksano rūgšties (DHR), kurios itin naudingos gydant psoriazę. Laboratoriniai tyrimai parodė, kad reikalinga EPA dozė yra 1,8 g ir 1,2 g DHR (3000 mg EPA+DHR) per dieną.

Revitalx galima ir toliau vartoti kaip maisto papildą. Vartokite vieną porciją kaip prevencinę priemonę.

Kepenų sveikatos formulė – tai formulė, kurią sukūriau kasdieniniam kepenų sveikatos papildymui, kuris yra labai svarbus psoriaze sergantiems žmonėms. . Gerkite po dvi kapsules du kartus per dieną, atsižvelgiant į pažeidimo mastą ir virusinės infekcijos sunkumą.

Celadrin  – formulė, gauta iš esterifikuotų riebalų rūgščių, gautų iš galvijų taukų. Unikalios ugniažolės, kaip natūralios kilmės produkto, savybės yra šios: gebėjimas greitai ir be šalutinio poveikio sumažinti uždegimą ir skausmą, kaip įrodo klinikiniai tyrimai, paskelbti visame pasaulyje žinomame žurnale „Journal of Rheumatology“. Galima įsigyti kremo ir kapsulių pavidalu. Kliniškai įrodyta, kad Celadrin duoda rezultatų psoriaze sergantiems pacientams. Kremo pavidalu tepkite pažeistas vietas du kartus per dieną. Vaisto dozė kapsulėse yra trys želatinos kapsulės per dieną.

Kaip žinoti, kad rekomendacijos pasiteisins?

Pagerėjimai turėtų būti matomi po pirmąsias dvi naudojimo savaites. Po klinikinių tyrimų su Celadrin kremu dauguma tiriamųjų pastebėjo reikšmingą odos būklės pagerėjimą per pirmąsias dvi naudojimo savaites. Gydymas dieta paprastai užtrunka daug ilgiau, todėl geriausias būdas – tai yra abiejų gydymo būdų derinimas.

Apžvalgos:

Dr. Murray, aš netikiu savo akimis! Pagaliau atsikračiau psoriazės. Jūsų programa tikrai veikia!! Ačiū. R.B.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.