Facebook Pixel

Kaip išsirinkti vitaminus?

Kaip išsirinkti vitaminus?

Visas vitaminų asortimentas, kurį mums siūlo rinka, skirstomas į natūralius ir sintetinius.
Sintetinės medžiagos nėra būdingos mūsų organizmui, todėl nereaguoja su organiniais organizmo komponentais. papildomas katalizatorius. Ypač ekstremaliais atvejais jie gali kauptis ir būti suvokiami kaip kancerogenai.
Trūkstant tam tikrų medžiagų, organizmas renkasi maistą – kalio trūkumas pasireiškia ūmiu noru valgyti bananus ar kitus maisto produktus, kuriuose yra kalio, kalcio – būtinybė kramtyti kreidą ir pan. Vartojant sintetinius vitaminus ir mineralus, organizmas praranda gebėjimą mums pranešti apie poreikį.
Sintetinių komponentų perteklius yra kupinas sunkios intoksikacijos, kurios tiesiog negali atsitikti vartojant organines medžiagas. Organinių medžiagų perteklius bus pašalintas iš organizmo natūraliais procesais.
Tačiau net ir natūralūs vitaminai negali būti pagrindinės mitybos pakaitalai! Subalansuotą ir visavertę mitybą papildome tik natūraliais vitaminais.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.