Facebook Pixel

Kolagenas ir jo poreikis grožiui ir sveikatai

Kolagenas ir jo poreikis grožiui ir sveikatai

Žmogaus kūne kolagenas yra raumenų, sąnarių, kaulų dalis. Kolagenas kartu su elastinu sukuria mūsų odos karkasą, o jo trūkumas iš karto paveikia jos būklę. Mobili veido mimika, netinkama mityba, žalingi įpročiai, ultravioletinių spindulių poveikis ir bloga ekologija ardo kolageno sluoksnį, o mūsų oda tampa suglebusi ir ne elastinga, atsiranda raukšlių.

Net jei vedate sveiką gyvenimo būdą ir vengiate saulės spindulių , bėgant metams organizmas gamina vis mažiau kolageno, ir anksčiau ar vėliau jo papildymo klausimas taps gana aštrus.

Atrodytų, kad lengviausia duoti kolegas odai – tepti su įvairiais kremais, bet, deja, viskas nėra taip paprasta. Būtina papildyti kolageno atsargas giliuose odos sluoksniuose, kurių išoriniu sluoksniu tepamas preparatas tiesiog negali pasiekti, nes kolageno molekulės yra gana didelės. Jūs galite patekti į reikiamus sluoksnius ir į juos suleisti kolageno tik injekcijomis – tai efektyvus, bet skausmingas metodas, kai ypatingas dėmesys turi būti skiriamas suleidžiamo kolageno kokybei ir tipui.

Tyrimai parodė, kad papildymas iš vidaus yra veiksmingiausias – vartojant kolageno preparatus ir įvairius jo kiekius turinčius papildus. Šiandien siūlomų kolageno preparatų skaičius yra tiesiog didžiulis, visi pasaulio gamintojai gamina kolageno pavidalu. tabletės, kapsulės, tirpalai, tad išsirinkti sau tinkamiausią kompleksą nebus sunku. 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.