Facebook Pixel

Vaisto Sambucol dozavimo formos

Vaisto Sambucol dozavimo formos

Standartizuotas juodojo šeivamedžio ekstraktas (E.Ex.) – tai yra pagrindinis įvairių dozavimo formų komponentas>. Sambukolis juodojo šeivamedžio ekstrakto pagrindu sirupo pavidalu span> (Sambucol Black Elderberry Sirup) (B.E.) yra 38% E.Ex., gliukozės, aviečių ekstrakto, citrinų rūgšties ir medaus. Sambucol Active Defense (A.D.), žinomas JAV kaip imuninės sistemos formulė, taip pat yra 38% E.Ex., gliukozės, aviečių ekstrakto, citrinos rūgšties, medaus, Echinacea angustifolia, Echinacea purpurea, propolio, askorbo rūgšties ir cinko gliukonato. Sambukolis vaikams (Sambucol for Kids) yra pusė E.Ex. (19%), kuris naudojamas kitų rūšių vaistams, taip pat gliukozė, aviečių ekstraktas, citrinų rūgštis, E. angustifolia, E. purpurea ir propolis.

Antocianino kiekis įvairiose rūšyse Sambucol buvo nustatytas išmatuojant absorbciją esant 526 nm bangos ilgiui (ne mažiau kaip 0,6 B.E., A.D. ir 0,3 Sambucol vaikams).

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.