Facebook Pixel

Kur pradėti savo dieną?

Kur pradėti savo dieną?

Prieš pradėdami dieną, turite pabusti. Po to, be rytinės mankštos, daugelis mitybos specialistų pataria išgerti stiklinę vandens arba vandens su citrina, kad kūnas visiškai pabustų. Tik po 20 minučių galite pradėti pusryčius.

Be to, yra ir kitų variantų, nei galite pažadinti kūną, jei atsižvelgsite į skystį. Taip, grynas vanduo yra vienas geriausių variantų pradėti dieną, bet pažvelkime į kitus variantus.

Tokių gėrimų dėka pagreitėja medžiagų apykaita. , pašalinami toksinai, oda tampa drėkinama, o suvartotas maistas lengvai pasisavinamas ir virškinamas.

Tačiau paprasta stiklinė vandens gali greitai pabosti, todėl galite įdėti citrinos griežinėlį, žoleles, agurką ar vaisius, kad pridėtumėte vitaminų.

1. Vanduo su citrina.

Citrina yra tiesioginis vitamino C šaltinis. Šis ingredientas ne tik pridedamas prie įprasto vandens, bet ir naudingas jūsų kūnas , būtent jis prisotins naudingų medžiagų ir pažadins jus po kieto miego.

2. Vanduo su obuolių sidro actu
Pasakydami žodį „actas“; Mūsų veide pasirodo nuostaba. Taip, tikrai, toks keistas vandens ir obuolių acto derinys. Bet ne viskas taip skanu. Įrodyta, kad obuolių sidro actas padeda sumažinti cukraus kiekį kraujyje ir padeda atsikratyti papildomų svarų. Obuolių sidro actas taip pat pagreitina medžiagų apykaitą. Į stiklinę vandens pakanka įpilti vos 1 šaukštą.

3. Kokosų vanduo

Būkite atsargūs su šiuo ingredientu, nes jame yra cukraus. Ir ne visai teisinga rytą pradėti nuo saldumynų, nes gali smarkiai pašokti cukraus kiekis kraujyje.
Tačiau be to, kokosų vanduo yra geras sveiko skysčio pasirinkimas prieš pradedant pusryčius, nes jame gausu maistinių medžiagų, mineralų ir antioksidantų.

4. Žalioji arbata

Apie šio produkto naudą galime kalbėti ilgai. Jis atlieka ne tik svorio metimo funkciją, bet tuo pačiu valo toksinus iš organizmo, greitina medžiagų apykaitą. Tačiau kai kurie įspėja, kad dažnas žaliosios arbatos vartojimas gali pakenkti organizmui, išplaudamas iš organizmo ne tik kenksmingas medžiagas, bet ir paveikdamas naudingąsias.

5 . Daržovių sultys
Daržovėse esančios maistinės medžiagos ir vitaminai padeda didinti energiją ir kovoti su nuovargiu. Naudingiausios daržovių sultys yra špinatai, morkos ir pomidorai.

6. Alavijų sultys
Visi žino, kad alavijo sultys maitina ir drėkina odą, saugo nuo saulės spindulių ir šalina skrandžio problemas. Jis taip pat turi priešuždegiminį poveikį žarnyne ir skrandyje.

7. Sultys su goji uogomis
Šiame supermaiste gausu daug vitaminų, mineralų ir amino rūgščių.
Goji uogų sulčių gėrimas didina energiją, smegenų veiklą, mažina stresą ir kovoja su nuovargiu.

8. Imbiero arbata
Imbierinė priemonė  skatinanti svorio metimą, toksinų šalinimą iš organizmo, peršalimo ligų gydymą ir darbo žarnyno gerinimas.

9. Pomidorų sultys
Veltui vaikystėje nemėgome pomidorų sulčių, nes jose koncentruojasi vitaminai A, B, C, E, PP, mineralai: kalis, kalcis, magnis, chloras, fosforas, geležis, kobaltas, chromas, cinkas, manganas, boras, jodas ir varis. Iš tiesų, pomidorai yra labai naudinga daržovė, kuri reguliuoja širdies veiklą, valo kraują, sutraukia kraujagysles ir padeda pašalinti alkoholio poveikį.

Kokių gėrimų turėtumėte vengti?
Tai gėrimai, kuriuose yra sodos, alkoholio, kavos. Priešingai, jie išsausina organizmą, daro mus mieguistas ir smarkiai sumažina mūsų darbingumą.
Pasirinkite tinkamą dienos pradžią.

Straipsnį parašė Biotus personalo rašytojas. 

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.