Facebook Pixel

Naujagimių vėsinimas smegenų hipoksijos metu

Naujagimių vėsinimas smegenų hipoksijos metu

Profesoriaus Thoreseno tyrimas buvo įtrauktas į 100 geriausių universiteto darbų. Pokyčiais buvo siekiama kovoti su ligomis, nelygybe, padėti jauniems tėvams ir vaikams gyvenimo pradžioje, taip pat remti pagyvenusius žmones. Jie pabrėžia laimėjimus, kurie pirmą kartą buvo ištirti universitetuose, ir tai, kaip jie gerokai viršija švietimo ir ekonominį poveikį.

 

Profesorius Thoresenas pasakė: „Džiaugiuosi, kad mano tyrimas pripažintas vienu iš „tautų gelbėtojų“. Taip pat pabrėžiamas daugelio tyrinėtojų atliktas novatoriškas darbas, kuris daro teigiamą poveikį tūkstančiams gyvybių visame pasaulyje.

Didžiosios Britanijos universitetų prezidentė profesorė Dame Janet Beer sako: „Kai žmonės tikisi būti išgelbėti, jie  pasikliauja mūsų gydytojų, slaugių, globėjų ir paramedikų, kurių daugelis yra, atsidavimu ir įgūdžiais yra mokomi universitetuose. Universiteto tyrimai randa daugelio sveikatos problemų sprendimus, kad pakeistų ir išgelbėtų gyvybes.  

"Bendradarbiaudami su labdaros organizacijomis, NHS ir medicinos organizacijomis, universitetai yra atsakingi už kai kuriuos didžiausius mūsų pasiekimus sveikatos ir priežiūros srityje.

 

"Ši kampanija – tai galimybė atgaivinti nuostabų ir dažnai netikėtą darbą, kuris kasdien vyksta mūsų universitetuose, ir pagerbti kai kuriuos žmones, kurie stengiasi pakeisti visų gyvenimo kokybę."

 

Kampanijos ambasadorė Dame Katherine Granger, Oksfordo Brukso universiteto kanclerė, JK sporto katedros pirmininkė ir ryškiausia JK olimpinė sportininkė, pakomentavo: „MadeAtUni LifeSavers sveikina tyrėjus ir jų komandas visos šalies universitetuose, teikiančius naujoves, mokslo, vaistų ir gydymo naujovės, galinčios pagerinti suaugusiųjų ir vaikų sveikatą ir gerovę vietiniu, nacionaliniu ir tarptautiniu mastu.

"Iš savo tiesioginės patirties Oxford Brookes, žinau, kad mūsų universitetai yra "žinių sandėlis", iš kurio galima dalytis žiniomis, patikrinti nusistovėjusius įsitikinimus ir sveikatos pažymėjimus ir galiausiai kurti naujus metodus, kurie padeda mums visiems sekasi.

 

British Thinks tyrimai rodo, kad visuomenė didžiuojasi Didžiosios Britanijos universitetais, tačiau mažai supranta jų teikiamą naudą, nes dauguma jų nežino, kad JK mokslininkai yra už daugelio atradimų, kurie gelbsti gyvybes ir kad daugelis žmonių būtų sveiki.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.