Facebook Pixel

Piknogenolis ir jo poveikis odai

Piknogenolis ir jo poveikis odai

Moteris, nesvarbu, kiek jai metų, visada nori atrodyti jauna ir patraukli. Bet deja.… Bėgant metams mūsų oda pasidengia raukšlėmis, praranda elastingumą, stangrumą.

Odos jaunatviškumui pratęsti yra gana daug įvairių priemonių, pavyzdžiui, piknogenolis.

Piknogenolis laikomas veiksmingiausiu nuo su amžiumi susijusių odos pokyčių. Ši medžiaga  yra natūralus ekstraktas, išgaunamas iš pušies žievės ekstrakto. Tai, kad ši medžiaga yra gana galingas natūralus antioksidantas, jau ne naujiena, tačiau  pastaruoju metu mokslininkai  sužinojo   kokį nuostabų ir gydomąjį poveikį odai turi piknogenolis.

Pasirodo  tobulinimas  oda atsiranda tiesiogiai,  molekuliniu lygiu. Šis ekstraktas atkuria odos elastingumą ir drėgmę.

Taigi  Vartodami šį ekstraktą, oda visada bus lygesnė, geresnė, sumažės raukšlės ir, svarbiausia, išvengsite naujų.

Piknogenolis apsaugos jūsų odą nuo saulės daromos žalos ir senatvinių dėmių.

Žinoma, piknogenolio naudojimas neapsiriboja tuo, kas išdėstyta aukščiau. Padeda sergant artritu, hipertenzija, akių ligomis,   lašėjimas. Pagerina atmintį, padidina efektyvumą. 

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.