Facebook Pixel

Kodėl nagai tampa trapūs, pleiskanoja ar deformuojasi?

Kodėl nagai tampa trapūs, pleiskanoja ar deformuojasi?

Nagų problemas gali sukelti kelios priežastys:

  • Dažnas kontaktas su vandeniu, dėl kurio nagai tampa ploni ir trapūs.
  • Cheminės medžiagos, pvz., plovikliai, dažikliai ir kt. Tai taip pat apima žemos kokybės nagų lakus.
  • Mechaninis poveikis: blogi įpročiai, bloga nagų dildė ir kt.
  • Netinkama mityba
  • Vidaus ligos

Nagai džiūsta, lupasi, lūžinėja, deformuojasi, negaunant pakankamai vitaminų gali net užsikrėsti grybeliu. Vitaminų trūkumą galite kompensuoti su maistu arba papildydami savo racioną papildų nagų grožiui ir sveikatai.

Norėdamos atrodyti gerai, moterys pradeda kurti savo naują idealią figūrą , o šį procesą dažnai lydi netinkama mityba arba staigus dietos sumažinimas. Dėl to organizmas negauna įvairių vitaminų ir mikroelementų.

Lieknumas ir sumanumas – tai yra nuostabu, o atsisakymas persivalgyti ir vartoti kenksmingą maistą yra sveikintinas dalykas, tik reikia atsiminti, kad jei laikotės dietos ar badaujate, būtinai turite vartoti vitaminų kompleksus.

Eiti dietos ar keisti mitybą reikėtų vadovautis dietologo ar gydytojo rekomendacijomis. Specialistas paskirs tinkamą vitaminų kompleksą ir rekomenduos kokybiškus maisto papildus.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.