Facebook Pixel

Kodėl svarbi senėjimo prevencija?

Kodėl svarbi senėjimo prevencija?

 

Kodėl svarbu kovoti su senėjimu?

Jaunystė ir sveikata yra didžiulė dovana žmogui, kurią noriu išlaikyti kuo ilgiau. Tačiau yra daug neigiamų veiksnių, kurie veikia mūsų kūną. Visų pirma, tai mūsų ekologija, netinkama mityba, kasdienis stresas, nuovargis nuo kasdienių sunkumų, vitaminų trūkumas organizme, taip pat tinkamo poilsio trūkumas. Tai ypač pasakytina apie didelių miestų gyventojus. Kasdieniai rūpesčiai, darbas, vaikai, o mes tiesiog esame priversti priimti skirtingus sprendimus, nekreipdami dėmesio į per metus susikaupusias sveikatos problemas.

Kaip užkirsti kelią ir pašalinti visas pasekmes? Kaip atsikratyti šių problemų? Kodėl senėjimo procesas vyksta taip greitai? Šie klausimai dažnai kyla mūsų mintyse.

Kokios problemos priartina mus prie senatvės?

Žinoma, organizmo senėjimas yra natūralus procesas, kurio negalima išvengti. Ir nėra jaunystės eliksyrų, kurie galėtų užkirsti kelią. O jei tai susiję su vitaminų ir mineralų trūkumu, fizinio aktyvumo stoka, rūkymu ir alkoholiu, miego trūkumu, per metus susikaupusiais toksinais ir šlakais. Senėjimo procesas dar greitesnis. Mokslininkai įrodė, kad išoriniai veiksniai, tokie kaip stresas, neigiama aplinka, žemas ekologijos lygis, pagreitina senatvės artėjimą ir daug greičiau nei paveldimumas ir genai! Ir, žinoma, apie tai reikia pagalvoti jau dabar, kol senėjimo procesai dar neįsibėgėjo. Tiesiogine prasme skubu pagalvoti apie savo ateitį, atsisveikinti su žalingais įpročiais ir toliau laikytis šių rekomendacijų:

Reguliari fizinė veikla, užsiėmimai sporto salėje, šokiai , bėgiojimas gryname ore, apskritai aktyvus gyvenimo būdas. Viskas, kas jums teiktų malonumą, džiaugsmą ir komfortą.

Jei protinę veiklą susiesite su visa fizine veikla, kuri pagerins atmintį, tada kūnas sugebės atnaujinti savo išteklius. Dar kartą atkreipkite dėmesį į savo mitybą.

Siekiant išlaikyti jaunystę ir sveikatą, rekomenduojama iš kasdienės dietos pašalinti cukrų (pažeidžia kolageną ir elastinas – būtinas odos elastingumui ir sveikatai), glitimas (neleidžia organizmui pasisavinti gyvybiškai svarbių mineralų), kava ir arbata (didina kraujospūdį ir sausina mūsų organizmą), alkoholis (skatina greitą odos senėjimą ir raukšlių atsiradimą ankstyvame amžiuje) .

Pagrindinė užduotis – sumažinti kasdienį stresą. Dar kartą nekartosime apie nervų sistemos išsaugojimo svarbą, bet priminsime tai, kas įrodyta tyrimais – kuo pozityviau žiūrėsime į gyvenimą, tuo ilgiau gyvensime.

Senėjimas – tai nereiškia sunaikinimo. Kūnas gali atnaujinti išteklius, tačiau jam reikia jūsų pagalbos.

Padeda išlaikyti jaunystę ir palaikyti organizmą vykstant su amžiumi susijusiems pokyčiams.

Šiandien rinka yra persotinta įvairių vaistų ir bioaktyvių papildų, skirtų organizmo atjauninimui ir atstatymui su amžiumi susijusių pokyčių metu. Pirmas dalykas, kuris išduoda mūsų amžių – oda, tiksliau – pirmosios mimikos raukšlės. Kiekvienais metais mūsų organizmas gamina vis mažiau elastino ir kolageno, dėl to pablogėja odos elastingumas ir drėkinimas, ji praranda savo pirmines savybes, dėl to atsiranda smulkių, iš pradžių nereikšmingų raukšlių. Ir tai pirmas dalykas, kuris suteikia amžių – oda praranda savo elastingumą. Visapusiškai ir efektyviai kovai siūlome kaip maisto papildą naudoti kolageną ir hialurono rūgštį, taip pat papildomai naudoti senėjimą stabdančius veido priežiūros produktus su veikliosiomis medžiagomis.

Senėjančio kūno sveikatai rekomenduojama vartoti senėjimą stabdančius mitybos kompleksinius papildus vyrams ir moterims, kurie gali palaikyti senstantį organizmą, palaikyti hormonų lygį ir vandens balansą, sustiprinti atmintį ir atkurti bendrą organizmo būklę. Būtiniausių komponentų, tokių kaip karnitinas, ženšenis, astragalus, folio rūgštis , Ginkgo Biloba, su palmetu, fosfatidilserinas bus naudingas jūsų organizmui ir sustiprins imuninę sistemą.

Taikyti pritaikykite gautą informaciją praktiškai ir nepamirškite svarbiausio dalyko – sistemingai laikytis visų rekomendacijų ir įspėjimų.

Straipsnio autorė Julija Povoroznyuk yra gydytoja Mitybos specialistas, terapeutas, Ukrainos dietologų asociacijos narys, profilaktinės ir anti-senėjimo terapijos asociacijos narys. Holistinis integracinis požiūris, stabdantis senėjimą. Baigė Vinicos nacionalinį medicinos universitetą. M. I. Pirogovas & nbsp; Shupyk Gastroenterologijos ir dietologų katedroje, Terapijos skyriuje. Mokymai iš A.V. Primak (Funkcinės medicinos instituto narys, JAV), Dr. Kalinchenko endokrinologijos klinika (Maskva), Tarptautinis prevencinės ir integracinės, anti-senėjimo medicinos institutas PreventAge (Maskva). «Skeleto ir raumenų sistemos sveikata ir amžius» . Svorio metimo, svorio didinimo, mitybos terapijos suaugusiems ir vaikams mitybos programos autorius. nutraceutinė trūkumų korekcija, virškinimo trakto, širdies ir kraujagyslių, nervų, endokrininės, kvėpavimo sistemos atkūrimo programos, pasiruošimas nėštumui, vaikų ASD, autizmo, ADHD nutraceutinė korekcija.

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.