Facebook Pixel

10 būdų, kaip išvalyti organizmą nuo toksinų ir toksinų

10 būdų, kaip išvalyti organizmą nuo toksinų ir toksinų

Nepaisant to, kad mūsų kepenys, inkstai ir limfinė sistema veikia visapusiškai, mūsų kūnas vis tiek kentės nuo pasyvaus gyvenimo būdo. Tai veda prie toksinų kaupimosi skrandyje ir atliekų produktų žarnyne. Norint sureguliuoti organizmo darbą, pakanka laikytis paprastų taisyklių, kurios greitai taps įpročiu.

 

1. Nevalgius išgerkite stiklinę vandens su citrina

Citrina yra tiesioginis vitamino C šaltinis. Šis ingredientas ne tik dedama į paprastą vandenį, bet ir bus naudingas jūsų indėlis į organizmą, būtent pašalins toksinus, prisotins naudingomis medžiagomis ir pažadins po kieto miego. Tačiau žinokite, kad reikia gerti būtent šiltą vandenį, nes šaltas vanduo pakenks tik pabudusiam organizmui, todėl sulėtės medžiagų apykaita.
Turintiesiems problemų su virškinimo traktu nerekomenduojama gerti vandens su citrinos sultimis, tiesiog išgerkite stiklinę šilto švaraus vandens.

2 . Pagerinti inkstų veiklą kiaulpienių antpilu

Visi žino, kad inkstai dirba visą parą, jie per save distiliuoja apie 1500 litrų kraujo, išplaudami iš organizmo kenksmingas medžiagas. jį ir tuo pačiu reguliuoti skysčių kiekį organizme. Siekiant pagerinti inkstų veiklą, sutrikus jų veiklai, patariama gerti kiaulpienių tinktūrą. Norėdami tai padaryti, turite užplikyti džiovintą gėlę 500 ml karšto vandens.

3. Reguliariai valykite žarnyną

Kad žarnyne nekiltų sąstingio, kartą per dieną reikia atsisakyti tokių maisto produktų kaip mėsa, kiaušiniai, kava, šokoladas. mėnuo, cukrus, pyragaičiai ir pieno produktai. Vietoj to į racioną ryžių , bet kokios formos daržovės, jūros gėrybės, riešutai, džiovinti vaisiai ir tikrai obuoliai – tai mažai kaloringi vaisiai. Vos vieno ryžio nauda jau galės efektyviai pašalinti iš organizmo toksinus ir druskas.

 

 

4. Du kartus per savaitę pasiimkite detoksikuojančią vonią

Ką reiškia detoksikacinė vonia? Be gerai žinomų putplasčio ar vonios bombų, naudokite Epsom druskas, t. y. magnio sulfatą arba magneziją. Būdamas šių ingredientų įtakoje, jūsų organizmas pasipildys naudingomis medžiagomis ir sustiprins imuninę sistemą. Norėdami tai padaryti, 2 stiklinėse šilto vandens reikia ištirpinti magnio sulfatą, sodą ir jūros druską, taip pat įpilti obuolių sidro acto. Kai kurie žmonės rekomenduoja įpilti daugiau aromatinių aliejų, kad vonios kambariui ir kūnui būtų suteiktas malonus kvapas.

Užpildę vonią produktų mišiniu, pasilikite tm 20-40 minučių. Po 5-7 minučių jūsų kūnas pradės prakaituoti, o tai natūralu naudojant detoksikacijos sistemą. Jei jaučiate, kad gerklė išsausėjo, išgerkite stiklinę kambario temperatūros vandens. Būtent šiuo atveju jūsų kūnas atsikratys toksinų. Po procedūros apsisukite šiltais drabužiais ir išgerkite šiltos arbatos.

5. Sausoms odos vietoms nušveisti naudokite šveitiklį

Ačiū su specialiu kietu šepetėliu ir natūraliu šveitikliu pašalinsite negyvas odos vietas, ant kurių susikaupusios dulkės ir nešvarumai. Tai pagerina ląstelių kvėpavimą ir padeda limfinei sistemai pašalinti iš organizmo atliekas. Kavos, medaus ir augalinio aliejaus mišinys nusileis po natūraliu šveitikliu.

6. Atlikite limfodrenažinio masažo kursą
Limfodrenažinio masažo procedūra leidžia atsikratyti edemos ir didelės skysčių kaupimasis organizme. Pirmąjį rezultatą pamatysite po pirmojo masažo, ty niokojimą pašalinus drėgmės perteklių ir toksinus. Šį masažą galima atlikti namuose, naudojant tik pirštus.

7. Naktį gerkite ramunėlių arbatą

Tik vieną puodelį ramunėlių antpilas ramina nervų sistemą ir padeda ramesniam bei stipresniam miegui, taip pat pagreitina medžiagų apykaitą ir atpalaiduoja sunkumas skrandyje.

8. Susilaikykite nuo cukraus ir druskos

Ar esate priklausomas nuo saldumynų ar druskų? Stenkitės neįtraukti šių ingredientų iš dietos, bet ne visiškai, kad nepakenktumėte sau ir kūnui. Staigūs mitybos pokyčiai sukels stresą nervų sistemai. Vietoj druskos patiekaluose naudokite prieskonius ir prieskonius. O cukrų galima pakeisti natūraliais saldikliais, pavyzdžiui medus arba bet koks sirupas.

9. Į savo maistą įpilkite pankolių sėklų ar aliejaus

Pankolių aliejus puikiai gerina virškinimo sistemos veiklą, normalizuoja cukraus kiekį kraujyje, gerina kepenų ir inkstų veiklą. Be to, sėklos, kurias įdėsite į patiekalą, suteiks naujo skonio ir prisotins kūną. O krapų vanduo su pankolio sėklomis, kuris dažniausiai skiriamas vaikams, turintiems virškinamojo trakto sutrikimų, naikina dujų kaupimąsi žarnyne.

10. Būkite aktyvūs

Fiziniai pratimai ne tik pagerins jūsų išvaizdą ir pralinksmins, bet ir sustiprins detoksikacijos programos poveikį. Bet kokia aktyvi veikla gerina kraujotaką ir greitina medžiagų apykaitą. Taip pat rekomenduojamos atpalaiduojančios sporto šakos, tokios kaip joga, pilatesas ir tempimas. Net ir paprastas pasivaikščiojimas padėkos jums maloniu rezultatu.

Užpildę bent kelis punktus neprivers jūsų laukti ir po kelių dienų būsite matyti pirmuosius savo darbo rezultatus, kurie, tikimės, taps įpročiu.

Šį straipsnį parašė Biotus personalo rašytojas.

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.