Facebook Pixel

Vitaminai įvairiems odos tipams

Vitaminai įvairiems odos tipams

Moterų oda, skirtingai nei vyrų, yra subtilesnė, todėl jai reikia ypatingos priežiūros ir prisotinimo naudingomis medžiagomis. Visi žinome, kad yra 4 odos tipai ir kiekvienas iš jų turi savo vitaminų ir priežiūros poreikį. Svarbu pasirinkti savo odos tipui tinkamus vitaminus.

Sausos odos tipas

Tokiam odos tipui reikia parinkti vitaminus, kurie drėkintų ir apsaugotų nuo žalingo poveikio. Tinkami vitaminai, kuriuose yra riebalų rūgščių: vitaminas F (omega-3, 6 ir 9). Tačiau juos reikia vartoti saikingai, kad nesukeltumėte alerginių reakcijų.

Mišrus ir riebios odos tipas

Tokiai odai reikia fosforo, geležies ir kalio, taip pat vitaminai B span> , E, С . Vitaminas B padės pašalinti toksinus ir gerai skaidyti riebalus. Dėl šių vitaminų ir mineralų galite palaipsniui atsikratyti bėrimų ir spuogų ant veido.

Normalus odos tipas

B vitaminai yra būtini šio tipo odai. Jie gali padėti išlaikyti odą lygią ir išlaikyti drėgmę, kad ji neišsausėtų.

Manoma, kad visų tipų odai reikia vitamino E span>, nes jis turi sudėtingą poveikį. Jo dėka oda atrodo jaunesnė, o ląstelės atsinaujina aktyviau, o tai padeda sumažinti raukšlių skaičių. Vitaminas E gerina kraujotaką, o oda tampa stangri ir elastinga.

Vitaminas E gali sumažinti nuovargį ir pagyvina odą. veido, pridedant skaistalų, ir visa tai yra dėl to, kad jis veikia kaip natūralus antidepresantas ir antioksidantas mūsų organizmui.

Tai gali būti naudojami alerginėms reakcijoms malšinti ir riebalinių liaukų veiklai pagerinti .

Tinkamai parinkti vitaminai maitina odą, todėl galite pasiekti norimų rezultatų: oda spindės grožiu, jaunyste ir sveikata.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.