Facebook Pixel

Vitaminai vaikams: pasirinkti tinkamą

Vitaminai vaikams: pasirinkti tinkamą

Turinys

  1. Vitaminai vaikams: kaip išsirinkti tinkamą
  2. Geriausi vitaminai vaikams
  3. Kodėl svarbu pirkti iš patikimų įmonių

Vaiko sveikata priklauso nuo daugelio veiksnių. Vienas iš pagrindinių – pakankamas vitaminų kiekis organizme. Jiems patikėta didžiulė atsakomybė už visų organų formavimąsi ir augimą. 

Tik kai kuriuosvaikams naudingus vitaminus organizmas gali susintetinti pats. Kiti gaunami iš maisto, kuris yra įtrauktas į vaikų racioną. Pakankamas vitaminų kiekis lemia normalią medžiagų apykaitą, padeda aktyviai augti ir harmoningai vystytis. Ką daryti, jei trūksta vitaminų? Atsakymas paprastas. Turite pasirūpinti kokybiškų papildų įsigijimu. 

Bendrovės „Biotus“ svetainėje pateikiamas platus produktų asortimentas įvairaus amžiaus vaikai.

Vitaminai vaikams: kaip išsirinkti tinkamą

Susitikdami su šiuolaikinių produktų įvairove galite lengvai susipainioti .

Kai susiduriate su šiuolaikinių produktų įvairove, galite lengvai susipainioti. Tuo pačiu metu vitaminų pasirinkimas „iš akies“ yra labai abejotina idėja ir gali kelti pavojų sveikatai. Kiekvienam vaikui jie parenkami individualiai. Produktas, kuris tinka vienam, gali sukelti sveikatos problemų kitam vaikui. Ką tai reiškia? Prieš pirkdami vitaminus vaikams, turite išstudijuoti keletą svarbių dalykų, kad nepakenktumėte savo mažam kūnui. Skiriant šiuos vaistus, atsižvelgiama į šiuos veiksnius.

  1. Amžius. Natūralu, kad 1 metų ir 6 metų vaikų kasdienis poreikis vitaminams ir mineralams patekti į organizmą skiriasi. Todėl gamintojai ant pakuotės visada nurodo amžiaus intervalą.
  2. Skundų buvimas, bendra sveikatos būklė. Konsultacijos su specialistu padės nustatyti organizmo trūkumus. Didžiausią dėmesį skiriant jų atsikratymui, skiriami optimaliausivaikams skirti vitaminai imunitetuiir kt. Viskas priklauso nuo tiesioginių įrodymų.
  3. Mitybos ypatybės. Kasdienėje vaiko mityboje ne visada gausu sveiko, subalansuoto maisto. Kad organizmas dėl to nenukentėtų, galite pasitelkti šiuolaikinių vaistų pagalbą. Jie visiškai patenkina kasdienius organizmo poreikius ir kompensuoja tam tikrų medžiagų trūkumą.
  4. Gyvenamosios vietos regionas. Ryškus pavyzdys yra vitamino D trūkumas regionuose, kuriuose atšiaurios klimato sąlygos. Yra žinoma, kad jo gamyba vyksta saulės spindulių įtakoje. Trūkumas gali sukelti rimtų pasekmių: rachitą, nenormalų skeleto vystymąsi. Įvitaminų Ukrainos vaikams skaičius taip pat būtinai apima šį organinį junginį. 
  5. Problemos forma. Glaudžiai susijęs su amžiumi. Jei vaikams skiriami vaistai sirupų ir lašų pavidalu, tada 5 metų ir vyresniems vaikams vitaminai gaminami tabletėmis ir dražė. Dažnai galite rasti vizualiai patrauklių ir skanių vitaminų turinčių preparatų, pagamintų kramtomųjų saldainių pavidalu.

Jei pasirinksite pagal visus šiuos dalykus, vaiko organizmas patirs išskirtinę naudą. Jis taps ištvermingesnis, aktyvesnis, daug stiprės ir sveikata. Augimas ir vystymasis visiškai atitiks amžių.

Geriausi vitaminai vaikams

Biotus įmonės svetainėje

Biotus kompanijos tinklalapyje pristatomi įvairių rūšių vaistai. Čia galite rasti produktą, kuris geriausiai patenkins bet kurio vaiko poreikius. Tarp populiariausių vitaminų rūšių yra šie produktai:

Vardas

Kodėl tai svarbu vaiko organizmui

Vitaminas C

Jo veiksmo tikslas – stiprinti imuninę sistemą. Vitaminas C turi galingų antioksidacinių savybių. Jis padeda organizmui kovoti su virusais, bakterijomis, apsaugo nuo žalingo toksinų poveikio. Šio junginio dėka geležis pasisavinama kur kas geriau, o tai reiškia, kad ženkliai sumažėja rizika susirgti anemija. Šie argumentai visiškai patvirtina faktą, kad askorbo rūgštis yra įtraukta į svarbiausių vitaminų sąrašąvyresniems nei 6 metų vaikams ir ne tik.

Kalcis

Negaunant pakankamai kalcio, organizmas pradeda rimtai kentėti. Stiprūs dantys ir kaulai, normalus skeleto vystymasis ir gerai koordinuota raumenų funkcija yra šio junginio užduotis numeris 1. Ca taip pat būtinas nervų sistemos sveikatai, tinkamai širdies veiklai, normaliai kraujagyslių būklei. Rinkdamiesivitaminus vyresniems nei 7 metų vaikams nepamirškite apie jų vertę.

Vitaminas D3

Nepakeičiamas aktyviam vaiko augimui. Jo dėka daug geriau pasisavinamas kalcis, sutvirtėja kaulinis audinys. D3 vaidina svarbų vaidmenį net ugdant intelektinius gebėjimus. Pakankamas jo kiekis teigiamai veikia beveik visas organų sistemas ir gerina medžiagų apykaitos procesus organizme.

Multivitaminai ir multimineraliniai papildai

P veikia kaip savotiškas „gelbėtojas“, nes juose yra aibė vertingų junginių, reikalingų visapusiškai organizmo sveikatos palaikymui. Įsigydami kokybiškųvitaminų vaikams nuo 8 metų amžiaus ir kitų amžiaus kategorijų, gaunate galimybę kompensuoti svarbių medžiagų trūkumą vaiko organizme vartodami tik 1 tabletė per dieną. Būtent pagal šią schemą dažniausiai vartojami tokie vaistai.

Biotus kataloge yra produktų tik iš patikimų gamintojų, tokių kaip Carlson Labs, Nature's Plus, Now Foods, Gummi King, Vitatone, Rainbow Light, L'il Critters, Nature's Bounty, Orthomol ir daugelis kitų. Taip pat galite užsisakyti vitaminų vaikams Solgar.

Kodėl svarbu pirkti iš patikimų įmonių

Ar norite užsisakyti produktą, kurio vartojimas yra skirtas vaiko sveikatai gerinti? Tuomet reikia ypač atsargiai pasitikėti įmone, kurioje pateikiamas užsakymas. „Biotus“ garantuoja aukštą kataloge pateikiamų produktų kokybę. Tai patvirtina tinkamas sertifikatas ir ilgalaikis vaisingas bendradarbiavimas su žinomais užsienio tiekėjais.

Pirkdami Amerikietiškus vitaminus vaikams čia, tikrai nesusidursite su klastote. Įmonė yra atsakinga už kiekvieno kliento sveikatą. Parduodama tik patikrintus produktus. Jis visiškai atitinka Ukrainos sanitarinius ir aplinkosaugos standartus ir už prieinamą kainą.

Patyrę Biotus darbuotojai pasakys, kaip išsirinkti geriausius vitaminus vaikams. Vadovai kompetentingai profesionaliai patars visiems, kurie pasimetė tarp plataus gaminių asortimento. Jie čia dirba vaikų ir suaugusiųjų sveikatos labui, įdėdami savo širdį ir sielą į savo darbą.

Turinys
  • Turinys
  • Vitaminai vaikams: kaip pasirinkti tinkamą span>
  • Geriausi vitaminai vaikams
  • Kodėl svarbu pirkti iš patikimų įmonių
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.