Facebook Pixel

Plaukų slinkimas vaikams? Reikia vitaminų!

Plaukų slinkimas vaikams? Reikia vitaminų!

Plaukų slinkimas dažniausiai laikomas suaugusiųjų problema, tačiau tai klaidina, nes taip pat gana dažnai pasitaiko vaikams. Plaukai vaikams dažniausiai slenka dėl intensyvaus augimo, kurio metu visus išteklius (maistingąsias medžiagas) organizmas nukreipia organams ir audiniams kurti, todėl mums ūmus vitaminų trūkumas.

Kartais augimo šuolis. sutampa su sezonine avitaminoze, kuri, žinoma, tik pablogina situaciją.

Kita galimų vaiko plaukų problemų priežastis gali būti lėtinis stresas, nerimas ar depresija, dėl kurių, pavyzdžiui, atsiranda vitaminų trūkumas. : C, A. Šiuolaikiniai vaikai yra per daug užsiėmę ir dažniausiai mažai laiko praleidžia lauke, o tai turi įtakos jų fizinei būklei.

Pasirinkite savo vaikui vitaminų kompleksą, atitinkantį amžių. Kiekvienas amžiaus kompleksas yra sukurtas atsižvelgiant į visus fiziologinius organizmo poreikius, todėl plaukų slinkimo ir prasto miego problema tikrai bus išspręsta labai greitai. Į kompleksą galite pridėti vitamino H, jo dažnai nėra preparatuose, tačiau jis labai svarbus kovojant su plaukų slinkimu.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.